Den perfekte løsning til fugtig kælder. Nu med Wi-Fi!

DUKA Ventilation har lanceret en opgraderet version af den super populære DUKA One Pro 50+ som nu kan fås med Wi-Fi styring.

Længe har den populære DUKA One Pro 50+ affugtet lugtende og fugtige kældre. Nu kan den også fås med Wi-Fi styring, så den nu kan justeres optimalt efter dine behov med din smartphone.

Hvorfor er DUKA One Pro 50+ så populær?
Pro 50+'eren er med sin 360 graders ventilations og høje luftskifte optimal til at forbedre indeklimaet i de fleste kældre. Løsningen består af en murgennemføring med keramisk veksler, udvendig hvid stormskærm, indvendig lav-energi tovejs-ventilator samt fjernbetjening. Systemets ventilator kører skiftevis i indblæsnings- og udsugnings funktion. Varmen fra boligen overføres under udsugnings funktionen til den keramiske veksler. Når ventilatorer vender og begynder at blæse luft ind i boligen, genbruges varmen ved at udeluften forvarmes mens den passerer veksleren. Løsningerne kan styres efter mange forskellige behov, enkeltvis eller i serie.

Ny App med forbedret brugerflade
Sammen med lanceringen af den nye Pro 50+ Wi-Fi er der også kommet en ny app til alle DUKA's Wi-Fi produkter. Den nye app er lavet med henblik på at gøre brugeroplevelsen, tilslutning og betjening lettere. Med appen kan du hurtigt forbinde til din enhed, eller nemt forbinde flere enheder og få dem til at arbejde sammen.

Med DUKA Smart App har du også mulighed for at forbinde dine enheder med dit hjemme netværk, så du dermed også kan styre alle dine enheder fra flere mobiler.

Den nye app er stadig under udvikling og planen er at den kommer til at virke med google home på sigt.

Vil du læse mere om DUKA One Pro 50+ Wi-Fi - klik her

Mere fra...

11.05.2023DUKA VENTILATION

Sponseret

Den perfekte løsning til fugtig kælder. Nu med Wi-Fi!

01.05.2023DUKA VENTILATION

Sponseret

Hvilken ventilator skal jeg vælge til mit badeværelse?

25.04.2023DUKA VENTILATION

Sponseret

NYHED: DUKA SmartFan Wi-Fi - Smart Wi-Fi styret indeklima på badeværelset

08.11.2022DUKA VENTILATION

Sponseret

Har vi nok fokus på ventilation når vi energirenoverer?

13.10.2022DUKA VENTILATION

Sponseret

Lys og brændeovns hyggen kan være farlig

30.09.2022DUKA VENTILATION

Sponseret

Hvad skal der til for at få godt indeklima?