Designnyhed hos Danmarks største badkæde

Fra juni kan designinteresserede opleve unidrain®s nyeste skud på stammen af moderne løsninger til badeværelset hos Bad & Design.

For 10 år siden lancerede unidrain® linjeafløbet. Siden har dansk design til badeværelset sat nye standarder - og det er kun gået fremad for den danske virksomhed. Nu sætter Danmarks største badkæde fokus på unidrain®s nyeste design – og fra juni vil udstillinger med den nye GlassLine-brusevæg være at finde i udvalgte Bad & Design-butikker landet over.
  
Danmarkspremiere i butikken
Fra juni bygger Bad & Design unidrain® GlassLine ind i sine showroom i fem af landets butikker. I maj lancerede unidrain® nemlig deres nyeste opfindelse, GlassLine – en serie brusevægge i glas, designet af arkitekt Christian Bjørn. Serien supplerer unidrain®s anerkendte linjeafløb, som har høstet international anerkendelse og adskillige designpriser. Og nu kan danskerne altså se og føle produktet helt tæt på.
  
– Mange butikker prioriterer ikke længere at lave showroom for deres kunder. Men vi ved, at det giver en unik inspiration, når man som forbruger skal vælge, hvordan man vil indrette sit hjem. Vi glæder os derfor til at byde kunderne velkommen til vores butikker, hvor de kan opleve unidrain® GlassLine-udstilling. Og vi er stolte af at kunne støtte op om et produkt, hvor badeværelse og design i den grad går hånd i hånd, fortæller Tim Nielsen, kædechef i Bad & Design.
 
En stærk medspiller
Det er første gang, at unidrain® og Bad & Design samarbejder om et showroom. Og hos Unidrain A/S er de begejstrede over udsigten til at få GlassLine præsenteret for kunderne helt tæt på.
 
 – Vi har arbejdet mange år på den idé, der i dag er blevet til serien GlassLine. Derfor er det vigtigt for os at få den præsenteret i en butik som Bad & Design, hvor kunderne kan opleve produktet på nært hold, og hvor de kan se, hvordan serien spiller sammen med vores eksisterende designunivers, siger Thomas Skov Simonsen, marketingchef hos Unidrain A/S.

GlassLine blev lanceret i maj og fås i 4 forskellige design, som alle kan kombineres med unidrain®s linjeafløb. Allerede nu arbejder unidrain® på en ny serie brusebunde, som komplementerer GlassLine-brusevæggene. Bundene lanceres i løbet af 2013.
 
Bad & Design har ni butikker i Danmark og bygger unidrain® GlassLine ind i sine showroom i butikkerne i Rødovre, Odense, Viborg, Kolding og Aarhus.
 
Kontaktinformation: Salgschef Martin Wall eller marketingchef Thomas Skov Simonsen telefon +45 3910 1010

Mere fra...

06.05.2024Unidrain A/S

Sponseret

Specialfremstillede afløb sikrede Unidrain i stort hotelprojekt

05.03.2024Unidrain A/S

Sponseret

Unidrain linjeafløb på specialmål til badeværelse på Dokk1 i Aarhus

16.02.2024Unidrain A/S

Sponseret

Indstil din elev eller lærling til Unidrains Talentlegat

17.01.2024Unidrain A/S

Sponseret

Unidrain gentænker pedalspanden

26.10.2023Unidrain A/S

Sponseret

Kunst og design i højsædet: Københavns mini-designhotel har gennemtænkt badeværelsesæstetik

17.05.2023Unidrain A/S

Sponseret

Unidrain uddanner fremtidens VVS’ere