El & Teknik: ABB kommer med det store udtræk

”Vi giver den fuld skrald på El & Teknik-messen, fordi det er en meget vigtig scene for os, hvor vi gerne vil kommunikere, at vi har alle de løsninger, der kan understøtte hele elektrificeringen af Danmark,” siger marketing- og kommunikationschef i ABB, Hanne Flyger.

ABB vil koncentrere sig om at tale løsninger og energieffektivitet med de besøgende på sin stand i år.. Foto: ABB

ABB præsenterer sig på messen på tre niveauer: produkter, løsninger og visioner.

”Vi har vores udstillingsbus holdende uden for Arenaen. Den er proppet med de forskellige produkter, der indgår i hele flowet fra forsyningsnettet til virksomhedens egen elinstallation.

På vores stand inde på messen har vi også produkter med – men ikke så mange i år. Her koncentrerer vi os i stedet om at tale løsninger og energieffektivitet med vores eksisterende og nye kunder,” siger Hanne Flyger. 

Omdrejningspunktet på standen bliver en model af ABB´s nye domicil i Middelfart, der er proppet med de produkter, som ABB anbefaler sine kunder at installere i smarte bygninger. De har med andre ord taget deres egen medicin – og viser resultatet frem på messestanden.

”Endelig er vi meget aktive deltagere på messens Elektrificeringsscene, hvor vi er videnspartner for Green Power Denmark. Her deltager vi i flere debatter, bl.a. om grøn omstilling og forsyningssikkerhed for industrien,” siger marketing- og kommunikationschefen.

ABB har også egne indlæg på Elektrificeringsscenen, hvor forretningsdirektør Allan Andreassen taler om virksomhedernes egne muligheder for selv at producere energi med solceller og lagre den i batterier til eget brug eller sælge den til forsyningsselskaberne. Den sidste dag på messen taler han om intelligent ladning af lastbiler.

Vexøe A/S vil have fokus på den grønne omstilling

”Vil vil i år have stærkt fokus på den grønne omstilling og vil komme med ret meget udstyr indenfor vores portefølje af mellemspændings- og højspændingsudstyr, og så vil der være materialer og udstillingsudstyr fra vores andre divisioner med et fokus på sensorteknologi, der er rettet mod primært bygningsautomation, men også andre applikationer,” fortæller Peter Harrig Nielsen, der er divisions- og marketingchef i Wexøe A/S

Vexøe A/S leverer skræddersyede løsninger inden for kritisk infrastruktur, el, automation og kommunikation fra sit hovedsæde i Værløse og beskæftiger knap 60 medarbejdere.

GN Belysning kommer med nye belysningsserier

”Det vi gerne vil vise på på El & Teknik i år er nogle nye belysningsserier, bl.a. et nyt industriarmatur, som er programmerbart fra en app på telefonen og hvor man også kan udskifte komponenterne – dvs. man går lidt væk fra den der køb og smid væk-kultur. Så har vi også et stort sortiment af led-bånd – det som nogen også kalder led-strip – med skinner, styring og det hele. Og det er faktisk blevet så professionelt, at det bliver løftet ud af parcelhusene og ind i erhvervsbygningerne nu,”siger Jørn Falck, der er medejer af GN Belysning.

GN Belysning har et sortiment på 4.000 varer på sig lager i Herning.

Brødrene Dahl udstiller både solceller og varmepumper

”På El- og Teknik messen i år har vi vores store, brede og dybe el-sortiment med, hvor vi dækker stort set alt. Vi har solceller med. Vi har også et kæmpe varmepumpesortiment med, og så har vi også vores nye kølesortiment med, som vi introducerede i 2023,” fortæller Sinne Kold, der er marketingchef hos Brødrene Dahl.

“Vi forventer at komme til at snakke med rigtig mange af vores gode, eksisterende kunder, men vi glæder os også til at møde en masse potentielle kunder, som måske ikke ved, hvad vi kan tilbyde inden el, klima og køl,” siger hun.

Brødrene Dahl er landets største grossist inden for VVS, men tilbyder også et stort el-sortiment.

Sinne Kold, marketingchef hos Brødrene Dahl.. Foto: Brødrene Dahl

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.05.2024Installator.dk

Nu bliver det nemmere at sætte solceller på bygninger

23.05.2024Installator.dk

SMV´er kan nu hente gratis hjælp til bæredygtighedsrapporteringen

24.05.2024Carlog System

Sponseret

Tak for besøget!

23.05.2024KlarPris ApS

Sponseret

Vi er KlarPris - Selvfølgelig er vi med dig hele vejen!

23.05.2024Installator.dk

SMV´er kan nu hente gratis hjælp til bæredygtighedsrapporteringen

23.05.2024Frese A/S

Sponseret

Frese udvider direktionen – og ruster sig til yderligere vækst

22.05.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

Tilslutningsløsninger til solceller

22.05.2024METRO THERM A/S

Sponseret

Kom til Inspirationsdagen 2024

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde