Elinstallatør indleder generationsskifte

Indehaveren af NMT El-Service har ved årsskiftet overdraget 2/3 af virksomheden til to medarbejdere.

Den nye ejerkreds for NMT El-Service har siden årsskiftet bestået af Niels Martin Thomsen, Martin Søndergaard og Jari Nymann. Foto: NMT El-Service.

Hos NMT El-Service, der har base i det nordlige Aarhus og afdelinger i Ebeltoft og Herning, er to medarbejdere indtrådt som medejere af elinstallatørvirksomheden. Ændringen er sket med virkning fra den 1. januar 2022.

Niels Martin Thomsen overtog Smedegaards El-Service i 2005 efter 11 år som ansat. Siden har han drevet virksomheden alene under navnet NMT El-Service, men nu har han altså overdraget en tredjedel af virksomheden til hver af de nye medejere – 31-årige Martin Søndergaard fra Herning og 40-årige Jari Nymann, der bor i Allingåbro.

Medarbejdere som medejere

Med godt 10 års erfaring som elektriker kom Jari Nymann til NMT El-Service i 2009. I dag leder han industriafdelingen, som varetager installation, service og vedligeholdelse samt styrings- og reguleringsopgaver på el- og procesinstallationer hos industrikunder, som blandt andet århusianske renseanlæg, Syddjurs Spildevand og en række østjyske produktionsvirksomheder.

”Det er lidt af en drøm at blive selvstændig, så jeg har bestemt ingen betænkeligheder i forhold til den nye rolle – tværtimod. Vi har rigeligt at se til og har nok aldrig haft bedre hold, end vi har lige nu. Jeg glæder mig til et endnu tættere samarbejde med Niels Martin omkring udvikling og drift af virksomheden”, siger Jari Nymann.

Om medejerskabet siger Martin Søndergaard:

”NMT El-Service er en virksomhed med potentiale. Vi har et helt unikt sammenhold og et solidt kundegrundlag. Mit samarbejde med Niels Martin og Jari er super godt – og mine ansvarsområder passer perfekt til mig. Jeg har stadig meget at lære omkring virksomhedsdrift, så jeg ser frem til at suge til mig at Niels Martins erfaring – og blive en endnu større del af virksomhedens rejse fremover.”

Martin Søndergaard blev udlært elektriker hos NMT El-Service i 2016. Efter endt uddannelse til elinstallatør 2018 blev han ansat til at stå for tilbudsgivning, projektering og servicering af installationskunder samt opstart af afdelingerne i Ebeltoft og Herning. Desuden er han fagligt ansvarlig for el-autorisationen hos virksomheden.

LÆS OGSÅ: Leverandør af ventilationssystemer får ny ejer

Fremtidssikring af virksomheden

Ændringen i ejerskabet sker, fordi Niels Martin Thomsen efter 16 år som selvstændig ønsker at drosle en smule ned rent arbejdsmæssigt og samtidig sikre virksomhedens fremtid.

”Det er starten på et rullende generationsskifte”, siger Niels Martin Thomsen. Han fortsætter:

”Jeg har ingen planer om at stoppe med at arbejde foreløbigt. Men jeg er fyldt 57 år, har en stor familie med et lille nyt barnebarn og mange fritidsinteresser. Blandt andet er jeg stadig aktiv musiker. Tiden er inde til at skabe lidt mere luft i kalenderen til familie og fritid”, fortæller han.

Niels Martin Thomsen har fire børn, og ingen af dem har valgt elektrikervejen. For ham er det derfor naturligt at tilbyde Jari Nymann og Martin Søndergaard medejerskab.

”De seneste år har de begge udviklet og drevet hvert deres forretningsområde i NMT El-Service-regi. Vi har forskellige forcer og supplerer hinanden. Derfor synes jeg, at de er de helt rigtige at byde velkommen i ejerkredsen”, siger Niels Martin Thomsen.

Fremtiden i NMT El-Service

Den nye konstellation får ikke indflydelse på kursen eller måden at drive forretningen på. Det er den nye ejerkreds enige om.

”Ambitionen er at fastholde virksomhedens størrelse og ikke mindst vores lokale forankring i de områder, som NMT El-Service allerede er en del af. Dog får vi flere og flere kunder i Allingåbro-området. Derfor vil vi fremover kigge mere i retning af Norddjurs end tidligere. Desuden er vi efterhånden blevet ret gode til industri- og erhvervskunder, så vi kommer til at skærpe fokus på at få endnu flere af dem på kundelisten”, afslutter Niels Martin Thomsen.

-AKJ

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

28.05.2024Installator.dk

Industrinetværk nærmer sig 100 medlemmer

28.05.2024Installator.dk

Norlys har store planer med ny teknologidirektør

27.05.2024Alcadon ApS

Sponseret

4 ting du (måske) ikke vidste om Alcadon’s produktionsafdeling

27.05.2024GN Belysning A/S

Sponseret

Shelly - professionelt smart home

24.05.2024Installator.dk

Nordlys nedlægger en række elprodukter

24.05.2024PHOENIX CONTACT

Sponseret

Push-X – den nye ”X-perience” i fortrådning

23.05.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Oplev ny generation af LAMEL-LED

23.05.2024Eegholm A/S

Sponseret

Få større fleksibilitet med en plugin fordelingstavle

Jobmarked

Se alle

Banedanmark

Tilsynsmedarbejder for stærkstrømsanlæg hos Banedanmark

Vil du føre tilsyn med stærkstrømsanlæg og bidrage til at opretholde en høj forsyningssikkerhed samt stabil togdrift?

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

15.06.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Servicetekniker til varmetekniske løsninger i Nordsjælland

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
Indregulering af vand- og varmeanlæg

Få metoderne til design af varme-, køle- og brugsvandsanlæg, så de opfylder BR18’s krav til indregulering og funktionsafprøvninger

Dato

06.06.2024

Tid

08:30

Sted

Glostrup Park Hotel, Hovedvejen 41, 2600 Glostrup

Dansk Standard
Kursus
Diplomkursus: Elsikkerhed

På dette kursus får du mulighed for at lære om, hvordan Elsikkerhedsloven, relevante bekendtgørelser og standarder er indbyrdes forbundne.

Dato

10.06.2024

Sted

København, Nordhavn

RIB Software
Uddannelse
Ønsker du at blive IKT-leder? Så tilmeld dig uddannelsen i Aarhus allerede nu!

BLC’s næste IKT-leder uddannelse i år er lige om hjørnet, og du kan stadig nå at tilmelde dig.

Dato

10.06.2024

Tid

08:00

Sted

Helnan Marselis Hotel