Enco-El leverer pænt regnskab for coronaåret 2020

På trods af et år præget af pandemi, tidsforlængede projekter og stor konkurrence leverer ENCO-EL og de øvrige selskaber pæne resultater.

ENCO-EL vil i år opjustere antallet af lange lærlingekontrakter med 10-15 procent og samtidigt øge indsatsens på fleksjob-markedet ved at tage medarbejdere i jobprøvning. Foto: Arkiv..

ENCO-EL afleverer et tilfredsstillende resultat for 2020 på 4,8 millioner kroner mod sidste års 5 millioner kroner. Omsætningen er øget til 89 millioner kroner mod 72 millioner kroner sidste år, hvilket primært kan tilskrives materialetunge projekter. Overskudsgraden lander på 5,4 procent, hvilket er lidt mindre end i 2019.

Direktør Stig Weberg-Petersen er ikke i tvivl om, hvad de positive resultater skyldes.

”Der skal ikke herske nogen tvivl om, at de flotte resultater i høj grad skal tilskrives vores dygtige medarbejdere. På trods af et turbulent coronaår, hvor alle har skullet gøre en ekstra indsats i forhold til rengøring, håndhygiejne, jævnlig coronatestning, har vi kunnet opretholde et højt udførselsniveau både på byggepladserne, i vores serviceafdeling og internt i vores administration”, udtaler han.

De øvrige selskaber omkring ENCO-EL har også klaret sig flot gennem 2020, herunder SolarFuture DK, SolarFuture SE, SolarA, Bachmann-EL Teknik og ENCO-ejendomme ApS. Blandt andet har solcellevirksomheden SolarFuture DK leveret et resultat for 2020 på 3,6 millioner kroner før skat mod sidste års 1 millioner kroner. Omsætningen er øget til 27 millioner kroner.

Forventninger til 2021

Forventningen til 2021 er et budgetresultat i omegnen af 2,3 millioner kroner, som blandt andet kommer fra igangværende større projekter, heriblandt opførslen af BA2 i Carlsberg Byen, renovering af Rasmus Nielsen kollegiet og Ny Hollænder skolen.

Derudover vil ENCO-EL opjustere antallet af lange lærlingekontrakter med 10-15 procent og samtidigt øge indsatsens på fleksjob-markedet ved at tage medarbejdere i jobprøvning.

”Vi befinder os i en tid, hvor elbranchen lige nu mangler mere end 10 procent faglærte elektrikere til at dække det i øvrigt stigende behov. Jeg mener derfor, at vi har en pligt til at yde vores bidrag til at give de kommende generationer en god og eftertragtet uddannelse, så vi er sikret flere dygtige elektrikere i fremtiden”, udtaler Stig Weberg-Petersen.

-CH

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

24.07.2024Installator.dk

Vinderne af Installatørprisen

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

24.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024RIB Software

Sponseret

NYHED: Nyt RIB Projekt plugin til Revit!

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle