Endnu et rekordår for brødrene kier

Brødrene Kier har i 2022 rundet en halv mia. i omsætning og har dermed opnået omsætningsrekord. I 2021 slog Brødrene Kier også en rekord i firmaet historie, nemlig på indtjeningen.

FAKTABOKS

Brødrene Kier er grossistvirksomhed inden for forretningsområderne stål, VVS, VA og værktøjsprodukter.

Virksomheden beskæftiger ca. 80 medarbejdere fordelt på hovedsædet i Hasselager og i VVS-afdelingerne i Aarhus, Skanderborg samt Horsens.

Brødrene Kier er ejet af den erhvervsdrivende Vilhelm Kiers Fond, der har til formål at støtte humanitære og kulturelle formål. Fonden ejer tillige virksomheden Hans Schourup A/S, der producerer og forhandler lagerinventar.

Omsætningen i 2022 blev helt præcist 503 mio. mod 391 mio. året før, mens årets resultat blev 12 mio. mod 17,6 mio. i 2021.

- Vi er meget tilfredse med nok et flot resultat, og mest af alt er vi glade for, at flere af de strategiske forandringer, vi har arbejdet med de seneste år, nu virker. Samtidig er der stor ros til personalet, der har stået sammen og arbejdet hårdt i en turbulent tid, siger adm. direktør Morten Højen Larsen.

- En del af den højere omsætning skyldes dog de voldsomme prisstigninger som følge af inflationen og den ulykkelige situation med krigen i Ukraine, hvilket vi særligt mærkede i første halvdel af 2022. De høje priser ser vi stadig på VVS, VA og værktøj, mens priserne på stål var faldende gennem hele anden halvdel af året, uddyber han.

Samlet set blev 2022 igen et rigtig flot år for brødrene kier.

Mere fra...

19.06.2023Brødrene Kier A/S

Sponseret

Endnu et rekordår for brødrene kier