Energy Europe håber på besøg af mange installatører

Vestas, Danfoss, EWS og en række andre danske og internationale virksomheder er klar til at møde installatørerne på den nye messe om vedvarende energi.

EWS tager alle underleverandører med på Energy Europe, fortæller virksomhedens marketingansvarlige i Danmark André Menzel..

Langt de fleste udstillere på messen Energy Europe i Bella Center 23-25 maj beskæftiger sig med vind og solenergi. Messen tager udgangspunkt i, at Danmark fravalgte atomkraft for 28 år siden – en beslutning, som har placeret Danmark i feltet af førende nationer inden for vedvarende energi.

Læs også: Hedegaard, Lidegaard, Poulsen og Engel åbner Energy Europe

På messen præsenteres nyt inden for geotermi, vind, sol, smart grid, intelligente løsninger og cleantech; og der vil være eksempler samarbejde i klynger, regioner og over grænser.

Energi-, vind- og solcellevirksomheden EWS er en af de virksomheder, der kommer til messen i København for at få kontakt til de danske installatører.

En af de store stande
EWS har booket  en stand på 250 m2 og tager alle sine underleverandører og samarbejdspartnere med Virksomheden har hovedkontor i Handewitt syd for grænsen og opererer kun i Nordtyskland og Danmark. André Menzel, som er teamleder for marketing Danmark, fortæller, at virksomhedens stand i Bella Center er 50 m2 større end den stand, EWS havde på messen i Husum for nylig:

”Vi håber mange danske installatører besøger vores stand, hvor de kan tale med underleverandører – vi har seks modulproducenter og fire inverter-producenter.  Vi vil også introducere en ny internetplatform og en række foredrag”, fortæller André Menzel.

EWS-foredragene holdes alle på dansk. Emnerne for foredragene er:

  1. Fremtidsprogram – hvad sker der, hvad er på vej?
  2. Rentabilitet – derfor kan det betale sig at investere
  3. Inverterproblematik ved store anlæg

Energy Europe for første gang
Det er første gang messen Energy Europe holdes, men Bella Centers marketingsdirektør Jacob Schmidt, som har fået ideen til messen, er glad og stolt over den store opbakning til messen. Han forventer, at den bliver en årlig tilbagevendende begivenhed:

”Vi er på forkant, men det her område vil helt sikkert vokse de kommende år”, siger Jacob Schmidt, som roser Københavns Kommune for også at bakke op om messen ved at have en stor stand.

Læs også: Matchmaking på Energy Europe

40 nationer er repræsenteret på messen. Rigtig mange virksomheder kommer fra Tyskland, men der er også virksomheder fra blandt andre Ungarn, Polen, Slovakiet og Østrig. 200 talere vil optræde i det spækkede konferenceprogram.

Fakta om messen Energy Europe

  • Afvikles for første gang 23-25 maj i Bella Center, København
  • Er planlagt til at blive gentaget 22-24 maj 2014
  • Messen har 4o internationale partnere
  • Konferenceprogrammet har 200 talere

Matchmaking
”Energibranchen er en ung industri. Mange af leverandørerne er økonomisk trængte. Vi er nok lidt tidligt ude med en messe som den her, men jeg tror på, at det er en branche, som vil udvikle sig meget de kommende år”, siger marketingsdirektør Jacob Schmidt.

Messen gør meget ud af at skabe nogle gode rammer for udstillere og besøgende, og på spørgsmålet om, hvad installatørerne skal have ud af at komme, siger Jacob Schmidt:

Læs også: Nedtælling til energimessen Energy Europe

”Jeg håber de kommer for at netværke, blive klogere, få ny kunder og finde nye leverandører”.

Adm. direktør Jan Hylleberg fra Vindmølleindustrien udtaler på messens hjemmeside energyeurope.dk

”Det er glædeligt, at så store dele af energi- og cleantech-branchen viser deres opbakning til Energy Europe. I sidste ende er vi alle sammen interesserede i at fremme vedvarende energi mest muligt, og messen kan derfor fungere som introduktion til den brede pallette af energiteknologier herunder også vindenergi”

Per Resen Steenstrup, CEO, Resen Energy, siger:
”Vi er en ung innovativ virksomhed inden for vedvarende energi, som har brug for globale kontakter. Vi forventer at Energy Europe vil skabe kontakter til nye bølgekraft-kunder rundt om i verden”.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

17.07.2024RIB Software

Sponseret

Kombiner modeller i RIB Projekt!

24.06.2024Eegholm A/S

Sponseret

tic elkas/Eegholm-gruppen udpeger to nye bestyrelsesmedlemmer

19.06.2024RIB Software

Sponseret

Sådan undgår du, at din digital aflevering bliver en omkostning - Her er tre gode råd!

17.06.2024Installator.dk

Lige om lidt skal erhvervskøretøjer have TPMS på alle dæk

14.06.2024RIB Software

Sponseret

Nåede du ikke med på IKT-leder uddannelsen i Aarhus? Så tilmeld dig næste hold her!

11.06.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

AO har vist vejen i den grønne omstilling til elbiler

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle