Erfaren partner til badsortiment viser sig frem på VVS-messe

Den skandinaviske leverandør af badeværelsesinventar, Nordic Bath, gør sin danske debut på årets VVS-messe. Her præsenterer Nordic Bath sine optimerede løsninger, når hele VVS-branchen samles i Odense Congress Center d. 24.-26. maj.

Den skandinaviske leverandør af badeværelsesinventar, Nordic Bath, gør sin danske debut på årets VVS-messe. Her præsenterer Nordic Bath sine optimerede løsninger, når hele VVS-branchen samles i Odense Congress Center d. 24.-26. maj. Foto: Nordic Bath. .

Til maj slår VVS-messen igen dørene op, og her kan deltagerne opleve en ny udstiller med temaet ”Din erfarne partner til jeres badsortiment”. Nordic Bath leverer private label-løsninger af badeværelsesinventar og tilbyder totalløsninger til detailhandlen, specialkæder og VVS-indkøbsforeninger.

Dermed kan deltagerne på messen høre mere om muligheden for at skabe deres helt egne badserier, hvor Nordic Bath kan hjælpe hele vejen fra den spæde idéudvikling til det færdige produkt. Den nordiske leverandør er nemlig en del af koncernen ITP Group, der i 25 år har varetaget produktionen og hele forsyningskæden for flere forskellige kunder. Det gør teamet bag Nordic Bath i stand til at tilpasse både enkeltprodukter og hele kollektioner til kundernes behov.

Læs også: Fagligt Forum skal fjerne faldgruber

”Vi kan levere en bred række kvalitetsprodukter til badeværelset, der kan tilpasses efter behov. Vi har et godt overblik, når vi tager os af alt fra koordinering med samarbejdsfabrikker og logistik til kommunikation og markedsføring”, fortæller Eva Bæk, der er marketing manager hos Nordic Bath. Hun tilføjer:

”Produkter leveret af Nordic Bath produceres både i Europa og Asien, og det specielle ved os er, at vi blandt andet har lokale kontorer i Kina, hvor varerne bliver produceret. Vi er helt tæt på fabrikkerne, så vi kan sikre både kvalitet og samarbejde. På den måde, kan vi bedst imødekomme kundens ønsker på ansvarlig vis”.

Totalløsningen tegnes på et blankt lærred
Der er god mulighed for at lade sig inspirere, hvis man drømmer om at forme sin egen badværelseskollektion. Nordic Bath viser til messen flere eksempler på produkter til badeværelset, så man kan opleve og føle produkterne på tæt hold.

”Man må lade sig inspirere og ikke begrænse af de produkter, som vi viser på messen. Man kan se vores løsning som et udgangspunkt, hvorpå man selv kan bestemme sin badeværelseskollektions form, materiale, farve med mere”, siger Eva Bæk

På messen kan man komme forbi Nordic Bath på stand C-4359, hvor man kan høre nærmere om, hvordan en løsning kan skræddersys efter behov.
”Vi glæder os meget til at deltage på messen og ikke mindst at møde og snakke med forhandlerne, så vi kan hjælpe flere til at få præcis de private label-koncepter”, de ønsker, afslutter Eva Bæk.

- PiB

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

21.06.2024Installator.dk

Advokatfirma dumper alle parter i skandaleramt fjernvarmeprojekt

21.06.2024Installator.dk

Nu skal der skrues op for sikkerheden omkring energisektoren

12.04.2024RIB Software

Sponseret

Skal du nå at have en af de sidste pladser på vores Facility Management kursus?

09.04.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Motorstartere: Selv en lille ændring kan have stor betydning

20.03.2024Installator.dk

Ny formand for KNX National Group Denmark

28.02.2024RIB Software

Sponseret

WEBINAR: Bæredygtighed i byggeriet og vigtigheden af dokumentation

20.02.2024Installator.dk

Gigantisk fagmesse for lys og bygnings-service teknologi åbner i Frankfurt

14.02.2024RIB Software

Sponseret

Se vores nye webinarer for 2024 her!

Jobmarked

Se alle

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Silhorko

Servicetekniker

Har du en håndværksmæssig baggrund? Er du skarp til fejlfinding og brænder for at udføre tekniske serviceopgaver? Kunne du tænke dig at bringe dine tekniske kompetencer i spil i en af Danmarks førende virksomheder indenfor vandbehandling? Så er det måske dig, vi søger som vores nye udekørende Servicetekniker til kunder på Sjælland ved Silhorko-Eurowater A/S

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

09.07.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

ABB A/S

Produktchef til Installationsmateriel

Tag dit næste karriereskridt hos ABB sammen med et globalt team, der giver energi til transformationen af vores samfund og industri for at opnå en mere produktiv, bæredygtig fremtid.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

27.06.2024

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle