Et moderne og flot look som gæsterne påskønner

Midt i trekantsområdet med udsigt til Vejle Å ligger forretnings-, konference- og familiehotellet Vejle Center Hotel. Her kombineres moderne konferencefaciliteter med en hyggelig atmosfære, hvilket gør det et ideelt valg for alle typer af gæster.

Vejle Center Hotel.

For at gøre gæsteoplevelsen endnu bedre, har man på Vejle Center Hotel lavet en tilføjelse til den ene juniorsuite. På badeværelset er installeret et eksklusivt Sensia Arena showertoilet fra GROHE, hvilket er med til at sikre et højt niveau af hygiejne og komfort til gæsterne.

"Vi er på hotellet glade for vores Sensia Arena skylletoilet, da det løfter standarden på badeværelset. Det giver et moderne og flot look, hvilket vores gæster påskønner," fortæller hotellets tekniker Christian Skinnerup.

Hvilke hoteller, der har valgt at tilføre badeværelset et eksklusivt Sensia Arena skylletoilet fra GROHE, kan du læse mere om her.

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning