Føler dine ansatte sig overvåget?

Overvågning er i mange virksomheder et ømtåleligt emne. Hvornår bruges digitale værktøjer som en hjælp til opgaveløsning og planlægning, og hvornår er det overvågning af ansatte?

I den forbindelse er det relevant som leder at forholde sig til, hvordan tilgangen og håndteringen af emnet skal være på jeres arbejdsplads. Tager I diskussionen eller er det uundgåeligt at digitale værktøjer med tracking bare er en del af hverdagen?

Vi har spurgt nogle af vores kunder om deres tilgang til overvågning kontra hjælpeværktøj:

‘Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere ved, at systemet ikke bruges til overvågning, men til en sikring af en effektiv hverdag. Det gør vi meget ud af at fortælle.’ Medejer/Økonomichef Rune Bach, VEM Byg ApS

‘Vores ansatte har taget rigtig godt imod brugen af flådestyring og værktøjstracking. De ved, at i 2023 er det sådan, man gør. Det er en kæmpe hjælp og et arbejdsredskab - det er ikke overvågning.’ Serviceleder Anders Kragh, Elektrikeren Nord A/S

Kan du genkende dig selv i noget af dette? Har I også på jeres arbejdsplads stået i samme situation - måske du 'bøvler' med det lige nu?

Kontakt Carlog på tlf. 3197 4064

I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider. Carlog Flådestyring kan kombineres med Værktøjshåndtering i én og samme løsning.

Mød os på facebook eller Linkedin

Mere fra...

02.02.2024Carlog System

Sponseret

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

25.01.2024Carlog System

Sponseret

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

12.01.2024Carlog System

Sponseret

Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?

22.12.2023Carlog System

Sponseret

Carlog ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår

13.12.2023Carlog System

Sponseret

Vil du have overblikket?

23.11.2023Carlog System

Sponseret

Har du styr på koordinering og tidsforbrug?