Få et lydsvagt toilet med effektivt skyl

Ny skylleteknologi fra LAUFEN minimerer larm til glæde for familie og naboer

Af og til kommer en ny teknologi til, der skal danne ramme om standarden for, hvordan vores basale funktioner for toiletterne fungerer og ser ud. Silent Flush er en af disse teknologier, da den, som navnet indikerer, kan byde på et roligere badeværelse.

Det er dog en teknologi, der har langt mere at byde på end dét, og man vil også opleve en forbedret hygiejne, et optimeret vandforbrug og samtidig en mere kraftfuld skyllefunktion. Der er altså tale om store forbedringer hele vejen rundt.

Teknologien lanceres sammen med det nye MEDA-toilet, der med sit minimalistiske design passer flot ind på alle badeværelser. Det er udviklet i samarbejde med Peter Wirz, som også står bag LAUFENs populære PRO-design, der efterånden er blevet en moderne klassiker.

Akustisk dæmpning på den schweiziske måde

Indrømmet så har lyden af toilettet normaltvis ikke været det vigtigste beslutningskriterier, når det der skulle vælges nyt toilet - det er måske nærmere et spørgsmål om design, komfort, hygiejne og holdbarhed, der er udslagsgivende kvalitetsfaktorer hér.

Alligevel har LAUFEN valgt, at det er værdifuldt at udtænke og perfektionere den måde, som man kan reducere skyllestøjen markant på og samtidig sikre diskretion på både daglige og natlige besøg til toilettet. I løbet af processen medførte det heldigvis også, at andre hygiejniske og funktionelle egenskaber blev implementeret helt naturligt.

Støjsvag, hygiejnisk, effektivt

Silent Flush giver et kraftigt og effektivt skyl, men sørger samtidig for, at lede vande roligt ned i en spiral gennem toiletkummen, som var det en miniudgave af en hvirvelstrøm.

Den dynamiske vandhvirvel skyller toilettet helt rent og bruger kun den mængde vand, der skal til for et optimalt skyl.

For at skabe den nødvendige spiral af vand er den indre del af det Rimless toilet specialformet til at lede vandet rundt ad en perfekt optimeret spiralbane. Silent Flush-teknologien ændrer dog ikke noget ved toilettets udvendige udformning.

Fremtidens standard

Teknologien er oplagt at føre bredt ud efterhånden som den udvikler sig.Du vil derfor i fremtiden opleve flere og flere toiletter komme med Silent Flush-funktionen.

Silent Flush er til at starte med at finde i MEDA-toilettet, men vil hurtigt bliver efterfulgt af en fornyelse af Kartell • LAUFEN toilettet, som også vil modtage en fornyelse af den invendige skål, mens toilettet bevarer naturligvis sit eksterne design.

Læs mere om Silent Flush.

Video

Mere fra...

30.05.2024LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Alape fortsætter som premium brand i Roca Group efter opkøb

19.12.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Group opnår gylden Bæredygtighedscertificering gennem EcoVadis

23.10.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Groups Opkøb af Alape: Et Nyt Kapitel i Det Nordiske Badeværelsesmarked

08.09.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Få et lydsvagt toilet med effektivt skyl

23.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater

22.08.2023LAUFEN Nordic A/S

Sponseret

Roca Præsenterer Bæredygtighedsrapporten for 2022 med bemærkelsesværdige resultater