Få besøg fra Mobile Work-demobilen – og skyd genvej til det gode mobile kontor

Er din varevogn eller servicebil mere end blot et transportmiddel? Fungerer den også som din arbejdsplads? Så er et besøg fra Mobile Work-demobilen noget for dig og dine kollegaer.

Lær om mulighederne og fordelene ved det gode mobile kontor med et gratis besøg fra Mobile Work-demobilen. Foto: Mobile Work ApS

Et gennemtænkt mobilt kontor øger ikke kun produktiviteten, men også trivslen. Og alle fordelene og mulighederne vil I kunne udforske på jeres matrikel, når I booker et gratis besøg. 

Ergonomiske produkter til det mobile kontor

Mobile Work er Danmarks førende producent af ergonomiske produkter til det mobile kontor. Vores produkter skaber optimale arbejdsbetingelser for alle typer af kørende medarbejdere, så de kan arbejde, administrere og kommunikere professionelt og mere behageligt på farten.

Vi tilbyder fleksible løsninger lavet i de mest solide og langtidsholdbare materialer til alle typer og modeller af servicevogne og varevogne.

Mobile Works ergonomiske produkter til det mobile kontor – til ethvert behov og type af varevogn. Foto: Mobile Work

Gratis rådgivning og demobesøg

Et gratis og uforpligtende demobesøg er den bedste måde at lære Mobile Works ergonomiske kvalitetsløsninger på – og dermed træffe den rigtige beslutning første gang. 

Når I booker et besøg, kommer vi ud til jer i vores demobil, præsenterer vores produkter og drøfter, hvordan vi bedst kan imødekomme jeres behov og opgaver. 
Se vores produkter her.

I får mulighed for at se og mærke alle produkterne; fra skriveborde med opbevaringsplads, fleksible svingarme med skærmholdere til pc eller tablet, væghængte dokumentholdere og tilbehør som skuffer, låsbare døre og flaskeholdere. Mobile Work forhandler også den prisvindende og ergonomiske stigeholder, ErgoRack, som selvfølgelig også er monteret på demobilen. 

Det er nemt at booke et besøg. Skriv til info@mobilework.dk, så kontakter vi jer for at aftale nærmere.

Ellers kan I læse mere om demobilen og besøget HER.

Gør din kørende arbejdsdag nemmere og mere behagelig

En velovervejet bilindretning med Mobile Work giver den kørende medarbejder, såvel som resten af virksomheden, en lang række fordele:

  • Ergonomi i højsædet: Reducer risikoen for skader i ryg, lænd og nakke med en optimal arbejdsposition i din bil, som fører til færre sygemeldinger og højere medarbejdertrivsel.
  • Den bedste kvalitet: Vores produkter er designet og produceret i Danmark med hårdføre, sikre og landtidsholdbare materialer.
  • Sparet tid: Dit arbejdskontor er altid ved hånden, så du kan arbejde effektivt på farten.
  • Øget effektivitet: Udnyt den sparsomme plads i bilen, organisér dit papirarbejde og afslut administrative opgaver med det samme, så du oplever en højere kvalitet i din rapportering.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Kom hele vejen rundt om varebiler og tilbehør

Varebiler er uundværlige for alle typer af installationsvirksomheder. De er en konstant omkostning, der gerne skal være så lille som mulig. Den grønne omstilling har øget fokus på de el-drevne varebiler. Men uanset, hvordan varebilen skal drives frem, skal arbejdsmiljøet for montøren være i orden, ligesom adgangen til hurtig hjælp, hvis bilen strejker. Læs om de forskellige elementer i dette tema om varebiler og tilbehør.

18.03.2024Mobile Work

Sponseret

Sådan optimerer I arbejdsmiljøet for kørende medarbejdere med Mobile Work

15.03.2024Mobile Work

Sponseret

Få besøg fra Mobile Work-demobilen – og skyd genvej til det gode mobile kontor