Fladt kabel - Fremragende som strømforsyning og signal

Fladkabler er velegnede til de fleste applikationer, hvor der er behov for fleksibilitet; fra små til store kontorer, skoler, lagre, hospitaler, parkeringshuse og mere. Med et fladkabel som forsyningskabel reduceres mængden af kabler der skal trækkes, og dermed også brandrisikoen, betydeligt. Systemet er fleksibelt og gør planlægning mindre følgsom overfor eventuelle ændringer.

22.04.2020

Sponseret

Enequi

Vi ser nærmere på fordelene

Applikation

Fladkabler bruges fordelagtigt som strømforsyning under strøm og signalinstallation og skifter derefter til hurtigt tilsluttet cirkulært kabelsystem. Fladkablet fungerer i de fleste installationer, store og små, med det brede udvalg af kabler til indendørs og udendørs brug i 2,5 mm 2  til 16 mm 2 . Kablet passer ind i kontorer, butikker og hoteller såvel som i lagre, fabrikker, parkeringshuse og til installation af for eksempel ladestationer.

Fladkabler fungerer perfekt i miljøer, hvor fleksibilitet er vigtigt. For eksempel genopbygges eller flyttes kontorlokaler vægge / arbejdsstationer, kan du nemt også flytte forgreningsdåser eller supplere med flere.

​Planlægning og fleksibilitet

Allerede i planlægningsfasen er fladkablet et taknemmeligt alternativ at arbejde med. Man behøver ikke at placere faste afgrenings punkter med det samme, men kan bestemme det  på stedet, hvor eventuelle hindringer kan opdages. Det, der er nødvendigt, er længden på for eksempel korridoren og antallet af træk. På denne måde er systemet ikke følsomt over for ændringer i løbet af arbejdet, heller ikke i fremtiden, når der renoveres eller ombygges. Afgreningsdåser kan let flyttes eller tilføjes om nødvendigt.

Der er også muligheden for at installere forgreningerne på det fladkablet, før det rulles ud for at få maksimal effektivitet på plads. Dette estimeres på steder, hvor installationstiden er begrænset.

Ydeevne og sikkerhed

Fladkabel installation er sikker på mange måder. Da du ikke behøver at bruge standardforbindelsesbokse, behøver du heller ikke at afbryde kablet. Dette sikrer en kontinuerlig sløjfe og udelukker risikoen for fejlkobling og poling. Kablet er asymmetrisk formet, hvilket betyder, at afgreningsdåsen kun kan monteres i en retning.  

Læs mere her

08.03.2021Enequi

Sponseret

Gycom G-Smart kontakture skifter navn til Enequi G-Smart

29.04.2020Enequi

Sponseret

Ladestation - Hurtig og fleksibel installation af ladestationer med fladkabelsystem

22.04.2020Enequi

Sponseret

Fladt kabel - Fremragende som strømforsyning og signal

23.05.2019Enequi

Sponseret

Sensorer fra svenske Enequi AB

22.05.2019Enequi

Sponseret

MINI PIR sensor fra svenske Enequi AB

12.03.2019Enequi

Sponseret

Bluetooth Digitalt Astro / Årlig / Ugentlig timer, 2 kanaler