Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

Kravene til dokumentation af klimaaftrykket i byggebranchens, vil løbende blive skærpet.

Foto: Carlog System

Med stadigt større fokus byggebranchens klimaaftryk, har vi tilføjet flere nyttige funktioner til vores, i forvejen, avancerede flådestyrings-software:

  • Følg den enkelte firmabils CO2 udledning ned på rute niveau. Dette giver mulighed for hurtigt at medregne firmabilernes klimaaftryk på det enkelte byggeri.
  • Brændstofforbrug og tankninger – se hvor, hvornår og hvor meget der er tanket og dermed den enkelte bils forbrugsmønster. Indstil maksimal antal liter/kWh, der må tankes eller oplades pr. bil og, modtag advisering ved overskridelse. Eksportér data til en EXCEL-fil

Som noget nyt kan man nu også i Carlog Analytics, se en opgørelse over hver bils CO2 udledning, brændstofforbrug samt kørselsadfærden (grøn kørsel) i perioden.

Man kan tilvælge visning af hver bils CO2 udledning, for eksempel for at få et overblik over hvilke biler der forurener mest, så man kan reducere sin udledning. CO2-forbrug bliver beregnet ud fra det registrerede CO2-tal i bilens stamdata og den registrerede distance kørt i den valgte periode.
Det er muligt at indstille helt præcist, hvilke oplysninger man vil se i sin rapport, så man på den måde får en skræddersyet version. Modtag Carlog Analytics, der er en månedlig eller ugentlig mailrapport, direkte i din indbakke.

I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider. Carlog Flådestyring kan kombineres med værktøjshåndtering i én og samme løsning.

Hvis du vil vide endnu mere? Fang os på tlf. 31974064

Mød os på facebook eller Linkedin

Mere fra...

02.02.2024Carlog System

Sponseret

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

25.01.2024Carlog System

Sponseret

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

12.01.2024Carlog System

Sponseret

Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?

22.12.2023Carlog System

Sponseret

Carlog ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår

13.12.2023Carlog System

Sponseret

Vil du have overblikket?

23.11.2023Carlog System

Sponseret

Har du styr på koordinering og tidsforbrug?