Fremtiden er berøringsfri

Håndhygiejne har aldrig været vigtigere. I en verden hvor vi er blevet mere bevidste om, at en enkelt berøring kan føre til smitte af bakterier, efterspørger forbrugerne berøringsfrie armaturer til både de private og offentlige miljøer.

Hele Covid-19 situationen har muligvis gjort folk mere opmærksomme på vigtigheden af håndhygiejne - men fordelene ved berøringsfrie armaturer har ligget GROHEs hjerte nær i mange år, og GROHE tilbyder derfor en lang række armaturer, som sikrer en bedre håndhygiejne og samtidig minimere risikoen for at blive smittet af forskellige bakterier.

Berøringsfrit håndvaskarmatur til både private og offentlige miljøer

GROHEs Bau Cosmopolitan E berøringsfrie håndvaskarmatur er et godt eksempel på et armatur, som med sine innovative teknologi tager den personlige håndhygiejne til et helt nyt niveau. Den infrarøde sensor registrerer håndbevægelse, og sikrer, at forbrugeren ikke kommer i kontakt med armaturet. Dette minimerer risikoen for at få smitsomme bakterier på hænderne, og er derfor en god løsning for at sikre en konstant god håndhygiejne derhjemme og i travle offentlige miljøer. Kombineret med GROHE fjernbetjening (36407001) er der yderligere indstillinger tilgængelige, inklusive automatisk hygiejneskylning og termisk desinfektion. Armaturet er desuden nemt at installere og er fremstillet med GROHE EcoJoy vandbesparende teknologi, som begrænser vandgennemstrømningen til 5,7 l / min uden at gå på kompromis med ydelsen. Så der er både hygiejniske og økonomiske fordele ved at installere et "Bau Cosmopolitan E berøringsfrit håndvaskarmatur" fra GROHE.

Bau Cosmopolitan E Berøringsfrit elektronisk håndvaskarmatur

GROHE nr.: 36451000

VVS nr.: 704149104

Hvis du vil vide mere om produktet så læs mere her

Eller hvis du er interesseret i at vide mere om alle GROHEs berøringsfrie produkter så kig her
 

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning