Frico’s Thermozone teknologi optimerer lufttæpper

Frico’s lufttæpper har den optimale effekt ved indgangsområder. Med Thermozone-teknologien kan luftstrømmen justeres så præcist, at der opnås en effektiv adskillelse mellem varm- og kold luft, der samtidig er behagelig at passere.

Med et Frico lufttæppe skabes en usynlig luftbarriere i åbninger ved døre, porte og vinduer. Luftstrømmen forhindrer kold luft i at trænge ind i et opvarmet rum. Det er ligeledes muligt at anvende et lufttæppe til at forhindre varm luft i at træne ind i et køligt rum. Dette giver et behageligt indeklima og store energibesparelser. Frico’s lufttæpper er kendt over hele verden for deres kvalitet, effektivitet og design og anvendes i mere end 70 lande. Frico har Europas største udvalg af lufttæpper.

Komfortabelt indeklima med god økonomi

I eksempelvis butikker, stormagasiner, industrilokaler og fragtterminaler står døre- og porte åbne i løbet af dagen. Dette medfører dårlig komfort for kunder og medarbejdere samtidig med, at det er dyrt at opvarme- eller afkøle rummene, især hvis temperaturforskellen udendørs og indendørs er høj. Frico’s lufttæpper skaber et behageligt indeklima uden træk, og tabet af opvarmet- eller afkølet luft reduceres betydeligt, hvis det dimensioneres og installeres korrekt. Tilbagebetalingstiden på et lufttæppe er ofte meget kort, og effekten ses- og mærkes især ved store døråbninger. Lufttæpper holder samtidig insekter og udstødningsgasser udenfor.

Thermozone-teknologi

Frico’s lufttæpper har den optimale effekt ved indgangsområder. Med Thermozone-teknologien kan luftstrømmen justeres så præcist, at der opnås en effektiv adskillelse mellem varm- og kold luft, der samtidig er behagelig at passere. Thermozone-teknologien i Frico lufttæpper adskiller sig fra almindelige lufttæpper når det kommer til:

  • Luftstrømmens geometri (effektivitet)
  • Ydeevne
  • Lydniveau

Intelligent styring

De fleste Frico lufttæpper styres med et intelligent styresystem SIRe, som selv regulerer lufttæppets udblæsning på den mest effektive måde, eftersom lufttæppet tilpasser sig forholdene i indgangsområdet. Ved at registrere hvor ofte eksempelvis en dør åbnes og lukkes, og ved at måle udetemperaturen, indetemperaturen eller endda returvandstemperaturen, kan lufttæppet lave en effektiv adskillelse mellem varm- og kold luft med et minimalt energiforbrug.

Med SIRe-styringen fungerer lufttæppet altid optimalt. Det er ikke nødvendigt at tænde- og slukke lufttæppet manuelt, da lufttæppet tilpasser sig til årstiderne, og med hjælp fra kalenderfunktionen arbejder lufttæppet automatisk på de tidspunkter hvor det er nødvendigt.

Lavt støjniveau og høj ydeevne

Lufttæpper med Thermozone-teknologi udvikles- og fremstilles på Frico's faciliteter i Skinnskatteberg i Sverige. I udviklingsfasen bliver lufttæpperne testet i et af Europas mest avancerede luft- og lydlaboratorier. Takket være det avancerede udstyr og Frico’s mange års erfaring, kan Frico producere lufttæpper med et ekstremt lavt lydniveau og meget høj luftmængde.

Design

Frico samarbejder med førende arkitekter og produktdesignere når det kommer til produktudvikling. Lufttæpperne er designet til at passe ind i butikker og industrielle omgivelser. Når det er monteret, bliver lufttæpperne næsten usynlige, og det er eksempelvis kun udblæsningslamellen som ses på indbyggede lufttæpper.

Animation af lufttæppers funktion

For at visualisere lufttæppers funktion og effekt har Frico udarbejdet en animation som giver et overblik over mulighederne med et lufttæppe til hhv. industri, detail og kølerum. På den måde kan både anlægsejer og installatør simulere effekten med- og uden et lufttæppe.

Hjælpen er lige ved hånden

Tempus Heat A/S er den danske distributør af Europas største lufttæppesortiment indenfor både standard og specialfremstillede lufttæpper fra Frico AB. Kontakt vores dygtige konsulenter for yderligere information om muligheder og løsninger, eller bestil en demonstration af lufttæppeanimationen i forbindelse med dit kommende lufttæppeprojekt.

19.03.2020Frico A/S

Sponseret

Tempus Heat A/S skifter navn til Frico A/S

15.05.2019Frico A/S

Sponseret

Frico terrassevarmere med tonet keramisk glasfront som også kan indbygges

11.04.2019Frico A/S

Sponseret

Mød Tempus Heat A/S på Danmark største VVS-messe

28.02.2019Frico A/S

Sponseret

Tempus Heat på handelsmesse

18.09.2018Frico A/S

Sponseret

Frico’s Thermozone teknologi optimerer lufttæpper

29.08.2018Frico A/S

Sponseret

Adresseændring – Tempus Heat A/S flytter til større faciliteter i Horsens