Fuld kontrol over indeklima og meget mere i elegante betjeningspaneler

Hos Belimo kan du få et stort udvalg af sensorer og betjeningspaneler til at styre indeklima og meget mere i hvert enkelt rum – også tyske Thermokons meget store udvalg af sensorer og betjeningspaneler.

Pålidelige sensorer i høj kvalitet

Thermokon har et kæmpe udvalg af sensorer – langt større end det, vi har i Belimo. Og Thermokon leverer samme høje kvalitet som Belimo. Det er virkelig gode sensorer, vi kan stå inde for,” fortæller Jann Jensen, Sales Manager KAM hos Belimo Danmark.

Reguler indeklima, lys, musik m.m. fra ét betjeningspanel

Som eksempel fremhæver Jann Jensen den stilrene Novos-serie og den eksklusive Thanos: ”De er begge gode løsninger, så hvilken der er at foretrække afhænger mest af, hvordan resten af bygningen og installationen er.” Begge kan integrere op til fire sensorer, og begge kan med et brugervenligt betjeningspanel regulere både temperatur, ventilation og lys og solafskærmning. Thanos-serien kan desuden kobles samen med rummets højttalersystem, så lyden kan kontrolleres fra panelet – skru ned for lyset og op for musikken – eller man kan tænde og slukke fjernsynet via betjeningspanelet.

Nemt at integrere med bus-kommunikation

Ligesom flere af Belimos produkter kommunikerer Thermokons sensorer og betjeningspaneler i de mest almindelige bus-protokoller, f.eks. Modbus og BACnet. Det gør dem nemme at integrere både med hinanden og med bygningens BMS-system.

Spørg Belimo

Tal med Belimo om, hvordan du sammensætter den bedste løsning af HVAC-komponenter, sensorer og betjeningspaneler i høj kvalitet. Belimo hjælper også gerne med at dimensionere løsningen. Læs mere på belimo.dk og kontakt Belimo på tlf. 86 52 44 00

Mere fra...

23.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Ny online-skole om bedre HVAC

07.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Delta-T-styring giver store energibesparelser og optimal drift

06.06.2024Belimo A/S

Sponseret

Nedsæt bygningens energiforbrug, når du vælger ventiler

23.04.2024Belimo A/S

Sponseret

Nyhed: Lineariseret butterflyventil til 2-vejs og 3-vejs regulering

21.03.2024Belimo A/S

Sponseret

Opfyld kravene om energibesparelser i boliger med intelligente ventiler

06.02.2024Belimo A/S

Sponseret

8 stærke fordele med butterflyventiler fra Belimo – også til regulering