Gør både byggeprocessen og driften effektiv med BIM og Belimo

BIM gør det nemt at holde overblik over et byggeri. Både som arbejdsmetode og som model.

Det er nemt at overdrage byggeriet fra arkitekter til entreprenører til indkøbere og leverandører, når alt er samlet i en digital model.Når ændringer bliver integreret og automatisk rettet i både modellen og de tilhørende data. Og det giver et godt overblik over alle installationer – også når bygningen er i drift, og hvis den en dag skal ændres eller rives ned.

Brug Belimos produkter i din BIM
Det er nemt at integrere Belimos pålidelige og energieffektive ventiler, motorer og sensorer i din BIM-model. 3D-modeller af alle Belimos produkter trækkes fra én database, hvor alle produktdata samtidig er tilgængelige og opdaterede. Det kræver blot, at du installerer et Belimo plug-in i din CAD, så har alle BIM-brugere adgang til alle produkter og tekniske data – dimensioner, kapacitet, energiforbrug m.m.

Nemt integreret i f.eks. Autodesk Revit
Med Belimos plug-in kan du nemt tilføje Belimos ventiler, motorer og sensorer til dit Building Information Modeling-projekt. Det er ren drag-and-drop. Og så har alle brugerne i dit BIM-projekt adgang til de nødvendige data i Revit MEP-format. Opdateret og præcist.

Også produkter i PARTcommunity og MagiCAD Cloud
Hvis du foretrækker at trække 3D-tegnede produkter og data fra CADENAS PARTcommunity, finder du også Belimo her. CADENAS har også et plugin, du kan integrere i din CAD-løsning, og derigennem bruge Belimos ventiler, motorer og sensorer i dine modeller. Du kan sågar også hente 3D-modeller af Belimos produkter i MagiCAD Clouds BIM-bibliotek

Fuldt udbytte af Belimos innovative løsninger
Når du trækker Belimos effektive ventiler, motorer og sensorer ind i din BIM-model, er det nemt at have overblik over HVAC-installationerne i dit kommende byggeri. Dimensionering, pladskrav, kabelføring m.m. Nemt at tilpasse og nemt at udnytte de mange innovative teknologier, Belimo har lanceret. Tilmed vil nye produkter være tilgængelige til at forbedre dit projekt allerede, når de lanceres.

Hent plug-ins på Belimo.dk
Læs mere om hvordan du integrerer Belimo i din BIM på belimo.dk. Her finder du også links til Belimo plug-in, MagiCAD og PartCommunity. Ligesom du kan kontakte Belimos tekniske suppport, hvis du har spørgsmål om produkterne – eller i forbindelse med BIM.

Mere fra...

23.04.2024Belimo A/S

Sponseret

Nyhed: Lineariseret butterflyventil til 2-vejs og 3-vejs regulering

21.03.2024Belimo A/S

Sponseret

Opfyld kravene om energibesparelser i boliger med intelligente ventiler

06.02.2024Belimo A/S

Sponseret

8 stærke fordele med butterflyventiler fra Belimo – også til regulering

10.10.2023Belimo A/S

Sponseret

Stor forbedring af energieffektivitet med RetroFIT+

12.09.2023Belimo A/S

Sponseret

Øget interesse for energibesparelser hos boligselskaber

26.04.2023Belimo A/S

Sponseret

Nye, elegante rumsensorer er nemme at installere