Gemina Termix: Danmarks største producent af fuldisolerede fjernvarmeanlæg og innovativ Termix ECL app

Danmarks største producent af komplette fjernvarmeløsninger præsenterer som de eneste på markedet et komplet program af fuldisolerede anlæg lige fra vandvarmere, fjernvarmeunits og fordelerunits til væghængte compactstationer.

Gemina Termix er førende inden for vandvarmere og fjernvarmeanlæg til lejligheder, parcelhuse og større bygninger. Virksomheden vil demonstrere den nye Termix ECL app til ECL 120 vejrkompensering i vores fjernvarmeunits.
Produktprogrammet spænder fra anlæg på få kW til lejligheder og parcelhuse til store compactstationer på flere MW – bygget specifikt efter kundens behov. Målsætningen er at producere kvalitetsprodukter med høj nytteværdi og god funktionalitet, der lever op til kundernes forventninger, samtidig med at der tages hensyn til miljø og mennesker.

Gemina Termix blev etableret i 1987 i Sunds, tæt på Herning. I samme periode blev Termix 20-vandvarmeren lanceret, og siden da har Germina Termix været i udvikling og vækst.

Find os på VVS'23: Stand C-4527

Denne artikel er del af et tema:

Tema om VVS-messen 2023

VVS-messen åbner dørene for at udforske de nyeste tendenser og teknologier inden for VVS-branchen. Fra banebrydende bæredygtige løsninger til de nyeste smarte teknologier, er dette stedet, hvor fremtidens VVS-løsninger bliver til virkelighed. Mød branchens eksperter, udvid dit netværk og få indsigt i de seneste branchenyheder og innovationer. 

Mere fra...

14.02.2024GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Fjernvarme til Horsens Statsfængsel

12.01.2024GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Fjernvarme på abonnement

20.12.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

400 Termix-fjernvarmeunits til Aarhus’ nye vartegn Lighthouse

05.12.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Premiere! Se vores fem nye servicefilm om gulvvarmesystemet Icon2

31.08.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Gemina Termix udvider og er klar til fremtiden

22.08.2023GEMINA TERMIX A/S

Sponseret

Største enkeltordre i Gemina Termix' historie