Genvex tilbyder flere serviceydelser

Vidste du, at vi hos Genvex tilbyder flere serviceydelser, der gør det nemmere for dig at være ejer af et ventilationsanlæg? Det gør vi - og du kan læse meget mere om dem her.

Foto: Genvex

14.05.2024

Sponseret

Genvex, Genvex

Som ejer af et ventilationsanlæg er der som udgangspunkt ganske få ting, du skal kende til for at dit anlæg kører optimalt og forsvarligt. Din installatør vil i forbindelse med indreguleringen af dit anlæg nemlig sørge for, at de fleste ting er automatiserede og at alt kører som det skal. 

Der er dog en række ting, det godt kan betale sig for dig at holde øje med, hvis du gerne vil have mest muligt ud af dit ventilationsanlæg, herunder jævnlig kontrol og rengøring af spjæld, ventiler, og luftkanaler. Derudover skal der naturligvis skiftes filtre minimum hvert halve år, ligesom det kan være en god idé at gøre ventilationsanlægget klar til skiftende årstider. 

Men hvad, hvis vi fortæller dig, at vi kan klare alt det for dig? 
- Med en serviceaftale fra Genvex vil en professionel fagmand årligt sørge for at dit ventilationsanlæg kører præcis, som det skal. 

Vores serviceydelser:

 • Opstart og indregulering 
  Her vil en Genvex-servicepartner sørge for, at dit ventilationsanlæg er sat sikkert og effektivt op, og at det kører optimalt. Derudover vil vores servicepartner sørge for at anlægget bliver idriftsat og indreguleret forsvarligt og efter dine behov. 
   
 • Kanalrensning og indregulering
  Ved bestilling af kanalrensning og indregulering vil en autoriseret Genvex-servicepartner sørge for at alle rør bliver rengjort og at filtre bliver udskiftet, samt at der bliver foretaget en ny indregulering af anlægget.
   
 • Serviceabonnement 
  Med et serviceabonnement får du en total vedligeholdelsesordning, hvor dit anlæg bliver grundigt efterset, justeret og renset årligt. Du slipper altså for at spekulere over, om dit anlæg kører ordentligt – den klarer vi.

Læs mere

Læs meget mere om, hvordan vi kan gøre livet som ejer af et ventilationsanlæg lige her. 

Mere fra...

14.05.2024Genvex

Sponseret

Genvex tilbyder flere serviceydelser

01.05.2024Genvex

Sponseret

Caspers energirenoverede huset fik perfekt indeklima

23.04.2024Genvex

Sponseret

Sådan bygges et ventilationsanlæg

15.04.2024Genvex

Sponseret

"Jeg vil gerne have et ventilationsanlæg – men hvad med elregningen?"

10.04.2024Genvex

Sponseret

Hvorfor vælge en Combi 185 til projektbyggeriet?

05.04.2024Genvex

Sponseret

Combi 185 gjorde pensionistlivet en del lettere for Asger og Jytte