GROHE stiller op til DM i Skills

GROHE har indgået en partneraftale med Skills Danmark og stiller faglig viden, avancerede undervisningsfaciliteter og produkter til rådighed, når DM i Skills løber af stablen den 2. til 4. februar i Fredericia.

GROHEs uddannelsestruck, der gæster DM i Skills på en omfattede Europa tour, er indrettet med den nyeste teknologi, bl.a. avancerede træningsfaciliteter, scene med LED-skærm og 360-graders præsentationer med brug af VR- teknologi..

Som led i en målrettet indsats for at afhjælpe manglen på dygtige unge VVS-installatører i sanitetsbranchen har GROHE involveret sig markant, når DM i Skills afvikles i Fredericia i begyndelsen af februar.

Således har GROHE netop indgået en hovedpartneraftale med arrangøren Skills Danmark, og på konkurrencedagene vil GROHE til dels være tilstede på sin egen stand i hallen og dels med en stor international uddannelsestruck udenfor. Samtidig har GROHE via uddannelsessekretariatet EVU sponseret de brusesystemer og håndvaske med berøringsfri armaturer, som de fire VVS-energispecialister skal installere i kampen om danmarksmesterskabet. Produkterne vil efter messen blive doneret til udvalgte tekniske skoler.

Både stand og truck vil blive bemandet med et hold af eksperter fra GROHE, der kan give de mange besøgende et indblik i VVS-arbejde og installation af produkter både fysisk og virtuelt. På standen kan de besøgende fx opleve og prøve at installere de samme type produkter, som VVS-energispecialisterne bruger i konkurrencen.

Led i omfattende uddannelsesprogram
”Involveringen i DM i Skills er et led i GROHEs omfattende uddannelsesprogram
GIVE (GROHE Installer Vocational Training and Education), som støtter og samarbejder med tekniske skoler og uddannelsesinstitutioner i ca. 40 lande bl.a. ved at stille nye avancerede træningsfaciliteter og uddannelsesmaterialer til rådighed,” fortæller Product Trainer Ivan Pujic fra GROHE og tilføjer:

”Som et af de førende brands på sanitetsmarkedet føler vi et stort ansvar for at medvirke til at afhjælpe manglen på kvalificerede unge i branchen. Og det er vigtigere end nogensinde at tilbyde spændende aktiviteter og attraktive uddannelsesprogrammer, der kan hjælpe unge, kommende installatører med at bygge fundamentet for en fremgangsrig fremtid. Målet med GIVE er således at gøre uddannelsen af VVS-installatører mere attraktiv herunder at tiltrække flere piger til branchen.”

Stor succes for træningscenter
I forlængelse af GIVE-programmet har GROHE også etableret et permanent træningscenter sidste år i Brøndby, der indeholder de nyeste avancerede træningsfaciliteter og uddannelsesmaterialer. Centret er et vigtigt supplement til uddannelsesinstitutionerne, idet det kan tilbyde eleverne en række muligheder, som de fleste skoler ikke kan selv. Det drejer sig bl.a. om muligheden for at se og arbejde med nye og avancerede produkter, hvilket er vigtigt, da udviklingen med bæredygtige og innovative teknologier går meget stærkt i branchen for øjeblikket. Samtidig er det en stor fordel, at eleverne her har mulighed for at blive undervist i komplette vandinstallationer.

Det nye træningscenter er blevet mødt med stor interesse fra erhvervsskoler med VVS-uddannelserne på skemaet. Centret har således været stort set fuldt booket til uddannelsesaktiviteter siden åbningen.

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning