GROHEs Sensia Arena øger gæsteoplevelsen på tværs af landets mest prominente hoteller og kroer

Gennem den seneste tid har flere af landets mest prominente hoteller og kroer landet over set den store værdi i at præsentere deres gæster for ekstra velvære og luksus.

Hotel Alexandra i København.

Det får de med showertoilettet GROHE Sensia Arena fra GROHE, der forener japansk elegance og minimalisme med tysk kvalitet og holdbarhed – det bedste fra to verdener. Denne kombination fører til et innovativt showertoilet, der er fremstillet med hygiejne og velvære i højsædet, og som gør toiletoplevelsen til noget særligt. Sensia Arena fra GROHE bidrager med ultimativ hygiejne og komfort, og giver dermed en særligt ekstraordinær følelse hos folk, der benytter det.

Vores showertoilet, Sensia Arena, er med sine mange funktioner i høj grad innovativt og fremsynet. Jeg ser det som et værdiskabende supplement for folk, der ønsker mere velvære og luksus. Det er ét af fremtidens badeværelseselementer” – Torben Kjærgaard, GROHE Salg- og Marketing Manager Danmark & Island.

Hotel Alexandra i København er det første hotel, som GROHE præsenterer i denne serie af hoteller og kroer, hvor overnattende gæster har mulighed for at opleve et GROHE Sensia Arena showertoilet på deres værelse.

Det er tydeligt at showertoilettet hos Hotel Alexandra bidrager til, at de asiatiske gæster kan føle sig godt tilrette i København, ”på Hotel Alexandra har vi igennem de sidste år oplevet flere asiatiske og især japanske gæster, der har interesse for vores danske retro design. Det har været naturligt for at tilpasse gæsteoplevelsen til dette marked med hjemmevante faciliteter såsom GROHE Sensia Arena showertoilet." – Jeppe Mühlhausen, Adm. direktør Hotel Alexandra

Du kan se mere om projektet lige her.

Du kan se mere om showertoilettet Sensia Arena i den vedlagte brochure.

Ønsker du også at skabe en forbedret gæsteoplevelse? Så kan du kontakte en af GROHEs projektchefer:

Thomas Knudsen
Projektchef Danmark Vest
thomas.knudsen@grohe.com

Henning Lien
Projektchef Danmark Øst
henning.lien@grohe.com

Mere fra...

15.05.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE, der er et af verdens førende brands inden for armaturer til køkkener og komplette sanitære løsninger til badeværelser, deltager igen i år på VVS-messen i Odense.

12.04.2023Grohe A/S

Sponseret

Tendenser på badeværelset i 2023

23.01.2023Grohe A/S

Sponseret

GROHE stiller op til DM i Skills

14.10.2022Grohe A/S

Sponseret

Nu er eleverne glade for skoletoiletterne

01.07.2022Grohe A/S

Sponseret

Nye udfordringer i sanitetsbranchen

13.06.2022Grohe A/S

Sponseret

Fem trin til installatørens bæredygtige rådgivning