Grundfos har godt nyt på VandTek 2012

Grundfos anvender den kommende VandTek 2012-messe i Odense til at præsentere den nyeste teknologi inden for vandforsyning, spildevand og den mobile spildevandsløsning BioBooster. Der er godt nyt om energibesparelser, ny motorteknologi og pumpestyring via mobiltelefonen.

Grundfos tøver ikke med at kalde VandTek 2012 for årets vigtigste begivenhed for vand- og spildevandssektoren i Danmark, som finder sted den 20.-30. november. Her vil Grundfos have en stand under temaet ”Respekt!” med fokus på energibesparelser.

Grundfos oplyser, at temaet har til formål at signalere de holdninger, der ligger til grund for virksomhedens produktudvikling – respekt for vores vandressourcer, respekt for miljøet som helhed og respekt for fremtiden.

Store muligheder for energibesparelser i vandforsyningen
Senior salgsingeniør for vandforsyning hos Grundfos, Poul Bøgelund, fortæller:

”Flere hundrede vandværker har allerede oplevet, hvordan et Grundfos Pump Audit hurtigt og helt enkelt giver os eksakte data om værkets drift, så vi kan dimensionere nye løsninger, der sikrer maksimal energibesparelse. På VandTek viser vi, hvordan det foregår, og vi har en række cases, som dokumenterer, hvor meget forskellige vandværker har sparet,” siger Poul Bøgelund.

Grundfos S-tube..

Har vakt international opmærksomhed
Introduktionen af Grundfos S-tube spildevandspumper op til 30 kW har vakt international opmærksomhed. På VandTek bliver der mulighed for at se den revolutionerende nye pumpe efter i sømmene. Det handler blandt andet om en helt ny løberkonstruktion med en virkningsgrad, der er bedre end nogen anden, og det handler om en helt nyudviklet motorteknologi.

Det nyeste inden for pumpestyring
Grundfos præsenterer flere nyheder til pumpestyring inden for både vandforsyning og spildevand. Det gælder eksempelvis en opdateret version af Dedicated Controls og Hydro MPC med farveskærm og et antal nye funktioner. Desuden bliver der lejlighed til at prøve Grundfos GO, der er afløseren for R100 fjernbetjeningen. Grundfos GO giver mulighed for pumpestyring via Apples iPod touch, iPad, iPhone samt Android. Med Grundfos GO får man samtidig adgang til online-værktøjerne fra Grundfos.

Nye muligheder med mobil spildevandsrensning
Grundfos BioBooster er et kompakt, flytbart rensningsanlæg til spildevand.

Grundfos BioBooster.

På VandTek 2012 bliver der mulighed for at se en demonstration af BioBooster, som er en speciel rensningsteknologi med ultrafiltreringsmembraner. Daniella Weisbort-Fefer, der er Brand Manager for Grundfos BioBooster, fortæller:

”Grundfos er helt på forkant med teknologien, der gør det muligt at rense spildevand på stedet, hvor det opstår. Udstyret opbygges i moduler, der kan omstilles, udbygges eller flyttes rundt efter behov. Selv forurenet vand kan renses til så høj en kvalitet, at det kan ledes ud i naturen eller genanvendes til vanding af marker eller grønne områder i byen,” siger Daniella Weisbort-Fefer.

De nye muligheder udnyttes af en række kommuner og industrier, og resultaterne dokumenteres på VandTek 2012 gennem cases og film.

- OWG

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle