Gustavsberg lancerer Sensoric matsort: Sensorstyring i endnu mere cool indpakning

Det mest energivenlige armatur er det, der aldrig bruger varmt vand, uden at der er brug for det. Sensoric fra Gustavsberg giver den bedst mulige hygiejne og et ekstra lavt vandforbrug – og fås nu også i en fræk matsort udgave.

Sensoric fra Gustavsbergs giver den bedst mulige hygiejne og et ekstra lavt vandforbrug – og nu også i en fræk matsort udgave.

-Sensoric er enkelt at forstå, og den matsorte version er et dramatisk og frækt indslag i ethvert miljø, siger Anna Marciniak, produktchef hos Gustavsberg.

Ny farve og nye funktioner

Nu fås alle tre Sensoric-modeller i matsort, hvilket sandsynligvis gør det til markedets mest cool sensorstyrede armatur. Sensoric-armaturerne har fået to nye funktioner: Vandet slukkes med en lille forsinkelse, når man fjerner hænderne (det føles roligere og mere behageligt), og armaturet gennemskylles automatisk hver 24. time (det gør hygiejnen endnu bedre). Disse to nyheder gælder for Sensoric i både krom og matsort.

Opfylder kravene til LEED

Sensoric har justerbart komfortflow og komforttemperatur. Montør og/eller slutbruger kan nemt kalibrere det optimale vandflow. Sensoric leveres med to forskellige strålesamlere, som giver 1,9 l/minut eller 4,3 l/minut og egner sig til de fleste brugsmiljøer. Den vandbesparende strålesamler opfylder også kravene til miljøcertificeringssystemet LEED.

Mere hygiejnisk

Den sensorstyrede funktion gør desuden dette armatur til et berøringsfrit og hygiejnisk valg. Det strømlinede design gør armaturet nemt at rengøre og fremmer hygiejnen.

Related links

Mere fra...

13.10.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Gustavsberg lancerer Sensoric matsort: Sensorstyring i endnu mere cool indpakning

28.04.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Den sorte trend er kommet for at blive – nu fås hele Gustavsbergs brusesortiment i matsort

Flere produkter fra Villeroy & Boch Gustavsberg bliver miljøvaredeklareret i henhold til EPD

14.03.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

07.02.2023Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Sensoric 1.0 fra Gustavsberg: Nyt, berøringsfrit armatur, som giver en god hygiejne og et lavt energi- og vandforbrug

22.03.2022Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

Artic er Gustavsbergs nye smarte møbelserie

21.01.2022Villeroy & Boch Danmark

Sponseret

TwistFlush – mere power, mere rent