Håndboldpræmie giver rent vand og sanitet i Afrika

Det igangværende europamesterskab i håndbold for kvinder, EHF EURO 2022, i Slovenien, Nordmakedonien og Montenegro, giver spillerne mulighed for at vinde mere end medaljer. Spillerne kan ændre livet for familier på Afrikas Horn ved at vinde Grundfos Player of the Match-prisen. Med prisen følger en donation, som giver mere end 1800 familier i Afrika adgang til rent vand og hygiejneartikler.

Spillerne ved det igangværende europæiske mesterskab kan ændre livet for familier på Afrikas Horn ved at vinde Grundfos Player of the Match-prisen. Med prisen følger en donation, som giver mere end 1800 familier i Afrika adgang til rent vand og hygiejneartikler. Foto: Grundfos..

Rent drikkevand bliver en mere og mere værdifuld ressource. Vi står over for enorme udfordringer inden for vandsektoren på tværs af hele kloden, såsom oversvømmelser, tørke, lækager og meget mere. Betydningen af at vinde klimakampen kan ikke understreges nok. Som stolt, officiel partner af kvindernes EM i håndbold vil Grundfos bruge turneringen som en platform til at sprede kendskabet til udfordringerne samt mulighederne for at gøre en forskel på Afrikas Horn.

Forandrede livsvilkår
I løbet af de sidste 100 år har Afrika, især Afrikas Horn, været påvirket af 44 procent af verdens tørkeperioder, mens klimaforandringerne har øget hyppigheden og alvoren af perioderne med tørke. Som følge heraf lider 10 millioner børn på Afrikas Horn af akut underernæring, hungersnød og tørst, hvilket gør dem ekstremt følsomme over for sygdomme og infektioner.

Meningsfuldt samarbejde
Efter alle 47 kampe ved europamesterskabet vil Grundfos sammen med Dansk Røde Kors på vegne af den spiller, som vinder Grundfos Player of the Match, donere 38 hygiejnepakker, som sørger for rent vand og sanitet til familier på Afrikas Horn. De livsforandrende hygiejneartikler og det rene vand vil holde i en måned, hvilket giver familierne mulighed for at være trygge, rene og have adgang til drikkevand. Prisen vidner om, at vi alle kan gøre noget for at hjælpe både i det store og i det små.

”Med 22 millioner mennesker, der lider af hungersnød i Afrika, og 4,3 millioner børn, der risikerer at droppe ud af skolen som følge af tørken, er vi hos Grundfos fast besluttet på at hjælpe på enhver måde, vi kan. I dette tilfælde er vi i stand til at levere rent og sikkert vand til dem, der har brug for det, og disse hygiejnepakker vil gøre en forskel for knap 9.000 børn og voksne. De kan gøre en verden til forskel i de berørte områder. Vi er ovenud lykkelige for at samarbejde med Dansk Røde Kors og Kvindernes EHF EURO 2022 om at yde dette bidrag”, siger Annika Behm Gullstrand, Senior Director, Group Branding and Marketing hos Grundfos.

Læs også: Grundfos vil reducere vandforbrug og CO2-aftryk

”Hos Grundfos føler vi et stort ansvar over for mennesker og miljø. Et ansvar for at respektere, beskytte og fremme vandets flow for mennesker, virksomheder og planeten. Derfor fremhæver vi for femte år i træk vandudfordringer. Vi tror fuldt og fast på, at vi ved at forene vores kræfter kan gøre en forskel”, tilføjer Annika Behm Gullstrand.

”Vi er stolte af endnu engang at samarbejde med vores partner Grundfos og derved hjælpe med at give adgang til rent drikkevand på Afrikas Horn. Sporten giver os en fantastisk mulighed for at sprede et værdifuldt budskab, og samarbejdet med Grundfos vil hjælpe begge parter med at sprede kendskabet til donationerne på den største europæiske håndboldscene”, siger generalsekretær Martin Hausleitner fra Det Europæiske Håndboldforbund.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

08.07.2024TOTO

Sponseret

Enestående certifikat for hygiejne

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle