Håndværkerbutikker fortsætter vækstrejsen i Jylland

Lemvigh-Müller investerer massivt i sine håndværkerbutikker og slår nu dørene op til den femte flagskibsbutik på to år, denne gang i Esbjerg, hvor der er et stort vækstpotentiale.

Åbningsfesten for Lemvigh-Müllers nye butik i Esbjerg var et tilløbsstykke. Der kom i omegnen af 4-500 besøgende fra bl.a. installatør- og industrivirksomheder i Esbjergområdet. Lemvigh-Müller står stærkt på el i Esbjerg og går nu også all in på vvs. Og interessen fra de lokale VVS'ere var overvældende. Foto: Lemvigh-Müller.

Åbningsfesten for Lemvigh-Müllers nye håndværkerbutik i Esbjerg tiltrak 4-500 gæster fra blandt andre installatør- og industrivirksomheder fra Esbjerg og omegn. Butikken er grossistens femte flagskibsbutik i to år.

”Vi investerer et tocifret millionbeløb i udviklingen af vores håndværkerbutikker og har de senere år rullet et nyt flagskibskoncept ud i Køge, Hillerød, Aarhus og Gladsaxe. Nu er turen kommet til Esbjerg, hvor vi har slået dørene op til en ny, stor butik, der skal supportere områdets travle håndværkere og boomende industri”, siger Peter von der Hude, salgsdirektør med ansvar for Lemvigh-Müllers butikker.

Står stærkt på el – går ”all in” på vvs

Butikken i Esbjerg, der slog dørene op og holdt åbningsfest den 30. marts, er ny. Det er tilstedeværelsen i Esbjerg ikke. Lemvigh-Müller har i mere end 40 år solgt el-artikler til installatører på den jyske vestkyst. Den nye butik har udvidet sortimentet med 40 procent, så det tæller ca. 11.000 varenumre – og udvider samtidig med en ny kundegruppe, nemlig vvs-installatører:

”Vi står i forvejen stærkt på el i Esbjerg. Vi skal i fremtiden stå lige så stærkt på vvs og værktøj og tilbyder derfor fuldt sortiment indenfor både el, vvs og værktøj. Herudover har butikken også befæstelse, arbejdstøj og værnemidler på hylderne”, siger Peter von der Hude.

LÆS OGSÅ: 97 milioner kroner til energirenoveringer

Store projekter på vej på Vestkysten

Lemvigh-Müller ser et stort, fremtidigt vækstpotentiale i Esbjerg:

”Med de mange store anlægs- og genetableringsprojekter, der er på vej i området, vil de lokale håndværks- og industrivirksomheder i endnu højere grad end i dag have brug for en forretningspartner, som kan støtte op om og levere alt, hvad der er brug for til service-, drifts- og vedligeholdsopgaverne”, siger Peter von der Hude.

Interessen for den nye butik var da også stor på åbningsdagen, hvor 4-500 gæster fra bl.a. installatør- og industrivirksomheder i Esbjerg og omegn kiggede forbi.

"Vi havde håbet på et godt fremmøde, men det har oversteget vores mest optimistiske forventninger, hvor mange håndværkere, vi har haft besøg af til åbningsfesten. Især interessen fra vores nye kunder - VVS’erne - har været helt overvældende. Mange kom i grupper af mester og svende sammen for at se butikken og vurdere sortimentet – og feedbacken var meget positiv,” siger Anders Schilling, der er chef for den nye butik.

LÆS OGSÅ: Brug data og spar enorme mængder CO2

Kunder sætter retning på vækstrejsen

Med investeringen i håndværkerbutikkerne ønsker Lemvigh-Müller at øge sin fysiske tilstedeværelse i landets større byer. Hovedfokus er på hovedstadsområdet, hvor byggeaktiviteten er størst, men der er også aktuelle planer for grossistens butikker i bl.a. Thisted.

”I år kommer vi til at udvide vores håndværkerbutik i Thisted, hvor vi har oplevet rigtig god vækst og siden 2018 har mere end fordoblet butikkens omsætning. Vi er forretningspartner for håndværkere i hele landet, og det er i høj grad også kundernes lokale opbakning, der er med til at bestemme retningen for vores butikkers vækstrejse”, siger Peter von der Hude.

-AKJ

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle