Håndværkere kobler i stigende grad GPS flådestyring på timesagsstyringen

Andelen af entreprenør- og håndværksvirksomheder, der kobler GPS-baseret flådestyring på deres webbaserede timesagsprogram vokser. Det gør de for at effektivisere og automatisere driften endnu mere, øge servicegraden over for kunderne samt minimere brændstofforbruget.

Administrerende direktør hos Ordrestyring, Tommy Hahn Sørensen, ser et stort uudnyttet potentiale i GPS flådestyring, også selv om andelen af GPS-integrationer er støt stigende. Foto: Ordrestyring..

Gennem de senere år er andelen af entreprenør- og håndværksvirksomheder, der kobler GPS-baseret flådestyring på Ordrestyring steget markant. Det viser en opgørelse fra timesags-programmet, Ordrestyring, der nu lancerer eget GPS trackingsystem.

”Med en andel på 29 procent er det først og fremmest VVS- og kloakvirksomheder, der udnytter mulighederne for i koblingen med timesagsstyringen at drive en økonomisk, sundere forretning. Skarpt efterfulgt af elinstallatører med 22 procent og tømrere med 15 procent”, forklarer administrerende direktør, Tommy Hahn Sørensen, hos Ordrestyring.

Han pointerer, at der måske tidligere har været lidt en GPS-angst hos ledelsen i bygge- og håndværksvirksomhederne, fordi medarbejdere udlagde det som en form for overvågning. Men når GPS trackingen i dag kobles på timesagsprogrammet i virksomheden, så er fordelene og besparelserne så store, at det giver mening for alle i virksomhederne.  

Stadig stort uudnyttet potentiale

Tommy Hahn Sørensen påpeger, at GPS-modulet effektiviserer opgavefordelingen og derved kører bilerne også færre kilometer til gavn for både bundlinje og miljøet.

Alligevel ser han et stort uudnyttet potentiale i GPS flådestyring, også selv om andelen af GPS-integrationer er støt stigende.

”Vi vil rigtig gerne skubbe yderligere til den positive udvikling, der handler om at effektivisere driften og optimere bundlinjen. Vi kommer derfor nu med et dybt integreret GPS-modul, der er plug and play, uden binding og i en prisklasse, hvor alle kan være med. Også for dem som måske lige vil teste det og afprøve, om det er noget for deres virksomhed”,  siger Tommy Hahn Sørensen. 

-CH

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

10.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

08.07.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

TALENTPROGRAM for elektriker-lærlinge 2024

03.07.2024Ecofoss/Green:ID

Sponseret

Ny profilvideo for Ecofoss

03.07.2024GN Belysning A/S

Sponseret

DIOLUM PLF SLIM

02.07.2024Alcadon ApS

Sponseret

Dine 3 fordele ved at Alcadon er ISO 9001-certificeret

02.07.2024Eaton Electric Danmark

Sponseret

Ny rapport afslører udfordringer for tovejsopladning af elbiler i Europa

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle