Høyrup & Clemmensen får ny direktør

Søren Østergaard afløser Tom Lindquist som ny administrerende direktør i Høyrup & Clemmensen.

Tom Lindquist (i midten) siger 30. november farvel til posten som administrerende direktør i Høyrup & Clemmensen. Søren Østergaard (tv.) udgør sammen med driftsdirektør Lars Kent (th.) den fremtidige ejerledelse. PR-foto..

Som et led i et igangværende ejerskifte har Høyrup & Clemmensens hidtidige administrerende direktør, Tom Lindquist, valgt at forlade sin stilling efter 16 år på posten.

Tom Lindquist fratræder 30. november og afløses af Søren Østergaard, der sammen med driftsdirektør Lars Kent skal drive og videreudvikle teknik- og el-installationsvirksomheden.

Søren Østergaard har været ansat hos Høyrup & Clemmensen siden 1999, har været en del af ejerledelsen siden 2003 og har i en lang årrække bestridt posten som teknisk direktør.

”Tom har spillet en vigtig rolle i udviklingen af vores virksomhed. Han har været med til at skabe et sundt fundament i form af en loyal kundekreds og en sund økonomi. Han har desuden medvirket til at bringe Høyrup & Clemmensen på teknologisk forkant, både når det gælder forretningsydelser, men også digitalisering af forretningsgange”, siger bestyrelsesformand Jørgen Østergaard Hansen og tilføjer:

”Vi vil gerne takke Tom for hans dybe dedikation til Høyrup & Clemmensen gennem de seneste 32 år, og vi ønsker ham alt det bedste i hans fortsatte virke: Desuden ser jeg også frem til at kunne byde Tom velkommen som medlem af vores bestyrelse i fremtiden”.

Fornyelse af arbejdslivet
Tom Lindquist vil gerne forny sit arbejdsliv efter 32 år i alt i samme virksomhed.

”Jeg har nydt samarbejdet med ledelseskolleger, medarbejderne, kunder og samarbejdspartnere. Jeg er glad og stolt over at have medvirket til at udvikle Høyrup & Clemmensen, og jeg er sikker på, at Søren og Lars er de rette til at sikre virksomhedens fortsatte udvikling. Selv ønsker jeg fremover at beskæftige mig med bestyrelsesarbejde i byggebranchen og tilbyde SMV'er i branchen at få del i min forretningserfaring”, siger Tom Lindqiust.

Innovere og udvikle  
Det er Søren Østergaards mission, at Høyrup & Clemmensen forsat skal være førende inden for el- og teknikfagene og blive ved med at innovere og udvikle til gavn for kunderne.

”Høyrup & Clemmensen er en manøvredygtig og stærk virksomhed, fordi vi bygger på nogle værdier, som er til at forstå og efterleve. Nemlig stolthed, indsigt og samarbejde. Dertil kommer, at vi har en flad struktur og hurtige beslutningsveje. Det betyder, at hverken kunder eller medarbejdere har langt til toppen”, siger Søren Østergaard, der på trods af sin 21 års anciennitet i Høyrup & Clemmensen blot er 48 år.

Med i ejerledelsen har han 50-årige Lars Kent, der blev ny medejer og driftsdirektør hos Høyrup & Clemmensen i juni i år. Lars Kent har livslang erfaring i teknik- og installationsbranchen, de seneste 27 år hos Lindpro.

Høyrup & Clemmensen beskæftiger aktuelt ca. 125 medarbejdere og havde sidste år en bruttofortjeneste på 36,7 mio. kr. og et overskud på 8,6 mio. kr.

- JKK

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

17.05.2024Installator.dk

Det skal være lettere at få godkendt store solcelleanlæg

17.05.2024Installator.dk

Energinet indgår milliard-partnerskab med Siemens Energy

15.05.2024Installator.dk

Wavin: EPD´er er blevet et konkurrenceparameter

14.05.2024Alcadon ApS

Sponseret

[SE BILLEDERNE] Første dag på El & Teknik’24 var rekord-dag! Hvad blev der talt om?

14.05.2024Installator.dk

El & Teknik ´24 skudt i gang

14.05.2024Installator.dk

Stål- og teknikgrossist får godkendt forpligtende klimamål

14.05.2024Installator.dk

Energisektoren er stor aftager af nyuddannede

13.05.2024Installator.dk

Søg dit næste job på under to minutter

Jobmarked

Se alle

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Viessmann
Åbent hus
Åbent hus: Vitocal 200-A Pro 64 kW

Rådgivning om store varmepumper

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

Guldalderen 2, 2640 Hedehusene

Rockwool Danmark A/S
Gå-hjem-møde
Gå-hjem-møde: Bliv klogere på energieffektivitet og CO2 reduktion i større bygninger

Gør flere energirenoveringstiltag til ét samlet projekt med ROCKWOOL og LivingBetter

Dato

21.05.2024

Tid

14:00

Sted

ROCKWOOL Danmark A/S, Hovedgaden 501, Hedehusene, Capital Region, DK, 2640

Avidenz A/S
Kursus
Sagkyndig - lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler (Greve)

Tag dette kursus i lovpligtigt eftersyn af tekniske hjælpemidler. Spar penge, og foretag de lovpligtige eftersyn, når det passer ind i jeres planlægning.

Dato

22.05.2024

Tid

09:00

Sted

Tune Kursuscenter, Grevevej 20, 2670 Greve

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde