Har du styr på koordinering og tidsforbrug?

Når overblik er en mangelvare, kan hverdagen blive svær at få til at hænge sammen. Udkørende medarbejdere er en tidskrævende opgave, og det er nok ikke det du har lyst til at bruge det meste af dagen på.

Foto: carlog

Vi har spurgt Jysk Elteknik A/S, hvordan de får gevinst af flådestyring i hverdagen:

‘Koordinering af vores medarbejdere er blevet meget nemmere. Vi dækker et stort geografisk område og med det visuelle overblik i flådestyringen, kan vi nemt finde den nærmeste bil og medarbejder for eksempel ift en akut opgave.’  fortæller de hos Jysk Elteknik A/S.

‘Vi kan desuden bruge flådestyringen fra Carlog til bl.a. at registrere, hvor længe en elektriker har været hos en kunde. Det betyder, at vi til enhver tid kan finde logning på en bil, vise den pågældendes tidsforbrug hos kunden og dermed underbygge vores fakturering. Det har allerede været en afhjælpende funktion og sparet os for en del tid.’ fortæller de hos Jysk Elteknik.

Vil du have endnu flere svar og mere viden om dine muligheder med Carlogs flådestyring - så kontakt os på tlf. 3197 4064

Carlog Flådestyring kan kombineres med værktøjshåndtering i én og samme løsning. I dag er flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider.

Mød os på facebook eller Linkedin

Vi kan desuden bruge flådestyringen fra Carlog til bl.a. at registrere, hvor længe en elektriker har været hos en kunde.

Jysk Elteknik

Mere fra...

02.02.2024Carlog System

Sponseret

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

25.01.2024Carlog System

Sponseret

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

12.01.2024Carlog System

Sponseret

Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?

22.12.2023Carlog System

Sponseret

Carlog ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår

13.12.2023Carlog System

Sponseret

Vil du have overblikket?

23.11.2023Carlog System

Sponseret

Har du styr på koordinering og tidsforbrug?