Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?

Hvordan lyder en hverdag, hvor intet værktøj forsvinder, hvor du hurtigt kan finde en kollega og hvor tid bliver sparet? Det lyder okay, ik?

Foto: Carlog System

Sådan beskriver Kasper Fischer-Nielsen, Maskinmester og Projektleder ved Elektrogården i Sorø nogle af deres gevinster ved at bruge Carlog Systems Flådestyring og Værktøjshåndtering.

De har valgt at installere systemerne i 35 montørbiler. Kasper Fischer-Nielsen fortæller: ‘Med det system, vi brugte tidligere, kunne vi finde værktøjet, hvis det var på værkstedet. Hvis det forlod værkstedet, var det ikke muligt at spore det. Det betød, at noget var væk i et halvt år. Det betyder tid, frustrationer og penge for os.’ Kasper Fischer-Nielsen understreger, at nu er der ingen problemer med at finde værktøjet. Hvis det ikke er på værkstedet, kan de nemt i Værktøjshåndtering finde frem til, hvor det befinder sig, så det kan komme ud og arbejde igen.

En af de ting, som ofte forsvandt i hverdagen hos Elektrogården, er stiger. Et stort værktøj, som ikke lige overses, men alligevel blev de væk eller glemt. Nu kan de takket være Værktøjshåndteringen altid finde stigerne nemt og hurtigt.

En anden fordel, som Kasper Fischer-Nielsen fremhæver, er, at systemerne fra Carlog Systems giver dem mulighed for for eksempel at holde styr på service. Det betyder blandt andet, at de kan vise service er vedligeholdt, når eksterne godkendere tjekker op på dette i forhold til for eksempel iso-certificeringer.

Ibrugtagning af Flådestyring giver også besparelser og gør hverdagen nemmere. Hvis en montør har behov for hjælp fra en kollega, er det muligt i systemet at se, hvor den nærmeste kollega befinder sig. Det giver nemmere og hurtigere løsninger på udfordringer, som montørerne kan stå med på en opgave.

‘Vores medarbejdere har taget godt imod de nye systemer. Vi har tidligere brugt andet system med færre funktionaliteter. I starten var de lidt skeptiske, men vi har brugt tid på at vise medarbejderne, hvad systemet kan, så de kan benytte det til deres fordel. Nu har de taget det godt til sig.’ fortæller Kasper Fischer-Nielsen.

Kasper Fischer-Nielsen fra Elektrogården vil klart anbefale systemerne fra Carlog Systems til andre virksomheder. ‘Udover at systemerne er med til at give os en nemmere hverdag, så kører samarbejdet med Carlog Systems bare. De er hurtige til at hjælpe, og inden for en time får vi svar på spørgsmål. Vi er meget imponerede. Vi har lige indgivet ønsker, som allerede er ved at blive opfyldt.’

Hvis du vil vide endnu mere? Fang os på tlf. 31974064

Mød os på facebook eller Linkedin

Mere fra...

02.02.2024Carlog System

Sponseret

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

25.01.2024Carlog System

Sponseret

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

12.01.2024Carlog System

Sponseret

Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?

22.12.2023Carlog System

Sponseret

Carlog ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår

13.12.2023Carlog System

Sponseret

Vil du have overblikket?

23.11.2023Carlog System

Sponseret

Har du styr på koordinering og tidsforbrug?