Helge Frandsen er med på VVS'13 igen

Helge Frandsen A/S,som igen i år er repræsenteret på stand nummer 3950 i Hal C i Odense Congress Center, viser i år en nyhed, som firmaet forventer sig meget af.

Det drejer sig om en af modellerne fra Plaforad-serien, Plaforad Q, som er et strålevarmepanel for opvarmning af ”lidt pænere” lokaler, som f.eks. kantiner, butikslokale, biblioteker, udstillinger m.v. Panelet apvarmes med vand fra egen kedel eller fra fjernvarmenettet. Der kan også være tale om varmt vand fra et varmepumpeanlæg.

-Det er et produkt vi forventer os meget af, da vi her har et produkt vi han tilbyde i de lidt ”finere” lokale, hvor der stilles højere arkitektoniske krav end i de industrilokaler vi ellers har leveret mange strålevarme anlæg til-, udtaler Peter Sven Sørensen, direktør for Helge Frandsen A/S. -Panelerne er faktisk også designet til at kunne bruges til køling når der er behov for det og det er et andet nyt og spændende område for os.-

Ud over Plaforad Q kan de besøgende tage de velkendte Waterstrip-paneler i nærmere øjesyn på standen. Her er der også noget nyt, nemlig et nyt manifold, der kan bruges når vandstrømmen i det enkelte rør ønskes øget i kortere paneler. En anden nyhed er at firmaet fremover kan levere tilslutningsmanifolds men 3/4” tilslutning mod tidligere 5/4”. Det gør tilslutningen simplere og mere enkel at se på.

På standen vises også Panrad gasstrålevarme, som gennem en årrække var Helge Frandsens største produkt indenfor industrivarme. Denne plads indtages nu af Waterstrip, men Panrad er stadig et aktuelt alternativ, da det er med Panrad man kan opnå den største besparelse og samtidig det produkt der giver flest kW per investeret krone.

På luftsiden viser man gas kaloriferer og vand kaloriferer af fabrikatet Winterwarm, som Helge Frandsen har fået stor succes med. Også Stavoklima varmluftgardiner til indgangsdøre i butikker m.v. Kan ses på standen.

Yderligere oplysninger:

Peter Sven Sørensen

Helge Frandsen A/S

7568 8033

www.hfas.dk

pss@hfas.dk

08.03.2013HELGE FRANDSEN A/S

Sponseret

Helge Frandsen er med på VVS'13 igen