H.P. Christensen vandt som branchens bedste vvs’ere

Geberit har netop kåret Thomas Espensen og Michael Carstensen fra H.P. Christensen og Søn i Næstved som vindere af konkurrencen Geberit Challenge. Det skete i fredags, da 23 hold med branchens bedste håndværkere stødte sammen i en dyst på faglige kompetencer.

Sejren i den landsdækkende håndværkerdyst Geberit Challenge skaber stolthed hos vinderholdet fra H.P. Christensen i Næstved. .

”Vi skulle løse en kompliceret installationsopgave, montere rør, svare på teoretiske spørgsmål og skifte hjul på en Land Rover, så vi fik testet alle vores færdigheder. Disciplinerne var udfordrende, og konkurrencen var rigtig hård, så vi er meget stolte over at have vundet. Nu glæder vi os til at nyde sejren på en velfortjent ferie i Dubai,” fortæller en glad Thomas Espensen fra H.P. Christensen & Søn i en pressemeddelelse.

Det er første gang, at vvs-konkurrencen afholdes i Danmark. 23 teams fra virksomheder i hele landet kæmpede mod hinanden og stillede hver op med to deltagere.

Konkurrencen løb af stabelen i Lokomotivværkstedet i København, hvor Geberit blandt andet havde stillet en boksering op. Samtidig havde alle 23 hold medbragt fans, som stod klar i hallen til at heppe deres lokale favorit frem til sejren.

Hyldest til vvs’erne
Hele dagen fulgte dommerpanelet med udvalgte fagfolk fra landets tekniske skoler med på sidelinjen, og til sidst kunne de altså kåre H.P. Christensen & Søn som dagens absolut bedste hold, som vandt en uges luksusferie i Dubai for fire personer.

 ”Geberit Challenge viser, at landets vvs’ere virkelig går op i deres fag og tager det seriøst. Konkurrencen giver deltagerne en masse succesoplevelser og demonstrerer, hvor vigtigt det er at samarbejde og bruge hinanden for også at give kunderne en god service i hverdagen,” siger Kurt Christensen fra Aarhus Tech, der sad i dommerpanelet til Challenge.  

Det er første gang, at Geberit Challenge afholdes i Danmark, og formålet er at hylde og anerkende vvs’ernes daglige indsats.

Læs mere om Geberit Challenge på www.geberit.dk/challenge.

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

08.07.2024Installator.dk

Nødgenerator sikrer vandforsyning i Randers

04.07.2024Georg Fischer

Sponseret

Kom til Nordic Machine Days 26-29. august 2024

02.07.2024Vaillant A/S

Sponseret

VAILLANTS KLIMAVENLIGE VARMELØSNINGER TIL DIT NÆSTE PROJEKT

01.07.2024Geberit A/S

Sponseret

Stor opbakning til Geberits 150-års jubilæum i alle grossistbutikker

21.06.2024TOTO

Sponseret

Vægtløs oplevelse og massage med ”hænder af vand”

19.06.2024BWT

Sponseret

Alternativer til blødgøringsanlæg: En kort guide til installatører

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle