ICT's sikkerhedsapp lægger kontrol og adgang i din hule hånd

For softwarevirksomheden ICT er det essentielt at kunne give sikker og pålidelig adgang til sikkerhedssystemet i din elinstallatør. Jon Jorundsson, salgsdirektør i ICT, forklarer, hvorfor den samlede sikkerhedsindustri lige nu vender blikket i retning af smartphone-løsninger.

Smartphone-løsninger som ICT’s kontrol-app Protege Mobile App skaber mulighed for mobil fjernforbindelse mellem din smartphone og dit sikkerhedssystem. Foto: ICT.

11.04.2022

Sponseret

ICT

Interessen for integrationen af smartphone-løsninger i virksomheders sikkerhedssystemer har været massivt stigende, det seneste år. Sådan lyder det fra softwarevirksomheden ICT, der rapporterer, at sikkerhedsløsninger, som mobil legitimation, i løbet af 2021 så en vækstrate på 225 procent. Og ifølge virksomhedens salgsdirektør for EMEA, Jon Jorundsson, er det nemt at forstå hvorfor:

”Mobil legitimation gør det muligt at få kortløs adgang til din dør fra din mobilenhed alt imens apps monitorerer og kontrollerer ejendommen, når man selv er på farten”, fortæller han.

Særligt brugbart i små og mellemstore virksomheder

Helt konkret, skaber smartphone-løsninger som ICT’s kontrol-app Protege Mobile App mulighed for mobil fjernforbindelse mellem din smartphone og dit sikkerhedssystem. Det betyder, at du kan danne forbindelse til hvilken som helst af dine områder via kontrol-appen og styre alt fra lys til låse, varme og overvågningskameraer. Den relevante legitimation krypteres og gemmes på en sikker, cloud-baseret server.

LÆS OGSÅ: Sådan sparer entreprenøren Arne Pedersen 5 tons CO2 om året

Dette er ifølge ICT en kæmpe fordel for små og mellemstore virksomheder, hvor der ikke er et stort sikkerhedspersonale til rådighed. Med en smartphone-løsning behøver administratoren nemlig ikke være fysisk til stede for at lukke folk ind i ejendommene eller monitorere områderne:

”Vores Protege platform leverer en sand et-kortløsning. Ved fremvisning af mobil legitimation, er det nu med én handling muligt for personalet at få adgang til bygningen, tænde og slukke for lyset og for tyverialarmen”, udtaler Jon Jorundsson.

Bred efterspørgsel på smartphone sikkerhedsløsninger

Ifølge ICT kommer efterspørgslen på mobil legitimation via smartphone fra både virksomheder med kontorejendomme og offentlige institutioner, der alle gerne vil bevæge sig i retning af mobil adgang til sikkerhedssystemerne.

”Udviklingen er på mange måder drevet af en ny generation af forbrugere. De er vant til at betale med Google eller Apple Pay og mange har allerede andre legitimationsformer på deres smartphone. De ser derfor ikke nogen grund til at rende rundt med et ekstra kort på lommen”, fortæller Jon Jorundsson.

LÆS OGSÅ: Fjernvarme og naturgas mest udbredt opvarmning

Eksempelvis har ICT netop gennemført de sidste installationer på Islands Nationale Universitetshospital Landspitalinn, der dækker over 10 forskellige områder i Reykjavik regionen. Mange af områderne havde forskellige alarmsystemer samt manuelle kontrolsystemer til driften af både hospitalernes aktiviteter og bygningerne:

”Ved hjælp af Protege GX, har Landspitalinn nu ét forenet interface til at styre over 1000 døre og alle hospitalsområdernes alarmer med automatiseret indbrudsdetektering. Vagtpatruljer modtager notifikationer direkte på deres smartphone eller tablet, hvilket leder til reduceret reaktionstid og større fleksibilitet”, afslutter Jon Jorundsson.

Om ICT

ICT blev stiftet i 2003 af Hayden & Rachel Burr, der hver især havde en vision om at tilvejebringe innovative og brugervenlige elektroniske adgangskontroller og sikkerhedsløsninger. Næsten 20 år senere bruger titusindvis af virksomheder planeten over ICTs produkter og systemer på en daglig basis.

Selvom virksomhedens hovedkvarterer ligger i Auckland, New Zealand, har ICT en global tilstedeværelse og rækkevidde. Virksomheden har kontorer i både Denver (USA), Toronto (Canada), Melbourne (Australien), København og Hong Kong.

-AKJ

11.04.2022ICT

Sponseret

ICT's sikkerhedsapp lægger kontrol og adgang i din hule hånd