INGCON og 2CTRL i tæt samarbejde om ’Magnoliahuset’

Et specielt projekt har taget form i Valby, og 2CTRL har stået for hele CTS-systemet med fokus på at implementere KNX-løsninger.

12.12.2022

Sponseret

Af Ebbe Fischer, 2ctrl ApS

Magnoliahuset er et nyopført erhvervsbyggeri med ca. 7.500 kvadratmeter kontor, mødecenter, konferencesal og p-kælder - og med udsigt over Grønttorvsparken i Valby.
Entreprenør INGCON har stået for projektstyringen, og man har i den sammenhæng haft et frugtbart samarbejde med 2CTRL, som har stået for hele CTS-delen. Det fortæller direktør i INGCON, Anders Bidstrup.
”Vi har været meget glade for samarbejdet med 2CTRL. De ved, hvad de har med at gøre, og de leverer en god teknisk løsning,” siger han.
2CTRL har som specialister i KNX-løsninger indarbejdet dette som en central del af CTS-anlægget for at få et mere fleksibelt og moderne system. Desuden har man stået for alle de tekniske installationer som alt samles via BMS systemet (Building Management Solutions), herunder energiovervågning af bygningen.

Bæredygtigt projekt
Magnoliahuset er en smuk bygning inspireret af nordisk minimalisme med lyse træsorter, varme farver og grønne beplantningsområder, der i samspil udgør de gennemgående elementer i indretningen.
Magnoliahuset lever desuden op til alle krav for et optimalt kontormiljø med behageligt ventileret indeklima og et godt lysindfald.
Og bygningen har ikke mindst en stærk bæredygtighedsprofil (A DGNB Guld), mens arealerne er fleksibelt indrettet og veludnyttede. I stueplan finder man de mange fællesfaciliteter, herunder café og såkaldt ’eatery’, lounge, reception samt møde- og konferencerum.
Desuden er der nem adgang til Ny Ellebjerg St., mens man i P-kælderen har el-ladere, aflåst cykelparkering samt bad og omklædning.

KNX-specialister
Simon Johnsen er CEO i 2CTRL. Han fortæller, at 2CTRL ofte bliver valgt til lignende store opgaver på baggrund af virksomhedens specielle ekspertiser inden for KNX.
”Vi er en af Danmarks største specialister på feltet, og vi laver CTS- og KNX-løsninger overalt i Danmark - fra helt små installationer til kontorer, hoteller og hospitaler,” siger Simon Johnsen.
Han understreger, at 2CTRL har et højt niveau af ekspertise ’inhouse’.
”Vi har et højt internt uddannelsesniveau, og alle i firmaet arbejder fuld tid med KNX samt bygningsautomatik. Det betyder, at alle i 2CTRL kan yde et højt serviceniveau til vores kunder.
Vi betragter os selv som superspecialister, f.eks. importerer vi selv produkter og underviser andre i KNX. Vi har hjemtaget al den tilgængelige specialisering på feltet, og som vores kunde er du i trygge hænder. Vi kan supportere dit projekt fra start til slut,”
forklarer Simon Johnsen.
Direktøren tilføjer, at 2CTRL har specialiseret sig i store byggesager.

OM: 2CTRL

  • 2CTRL er specialist inden for den internationale standard KNX, der løser alle typer af styrings- og automatiseringsopgaver i bygninger – f.eks. lys, varme ventilation, alarm, overvågning, solafskærmning m.v.
  • 2CTRL importerer og sælger produkter fra specielt udvalgte producenter med udgangspunkt i intelligent installation og integration af KNX-systemer. Alt kan ses i virksomhedens showroom i Karlslunde.
  • 2CTRL designer løsninger specifikt efter kundens behov og krav, og man supporterer projekterne fra start til slut. Konceptet bygger således på en stærk relation mellem 2CTRL og kunderne - heriblandt el-installatører, systemintegratorer, arkitekter, rådgivere og konsulenter mv.

Læs mere på www.2ctrl.dk

Mere fra...

30.10.20232ctrl ApS

Sponseret

Intelligente styringssystemer

20.08.20232ctrl ApS

Sponseret

2CTRL udvider sit KNX-sortiment med produkter fra MDT technologies

12.12.20222ctrl ApS

Sponseret

INGCON og 2CTRL i tæt samarbejde om ’Magnoliahuset’

28.09.20222ctrl ApS

Sponseret

Middelgrundsfortet

02.09.20202ctrl ApS

Sponseret

Ny KNX multi sensor med dynamisk lysregulering fra 2CTRL

27.05.20202ctrl ApS

Sponseret

KNX STEMMESTYRING MED EASYKON FRA 2CTRL