Installationsfirma tjener flere penge på hasteopgaverne med nyt servicekoncept

Solar Fastbox leverancerne effektiviserer arbejdsdagen hos NMT El-service, og de sparer både tid og penge på ikke at køre til grossisten i tide og utide.

NMT El-service tog hurtigt det nye Fastbox koncept til sig, da det blev lanceret i efteråret 2012. Hos det Århusianske installationsfirma med bopæl i Risskov er man godt tilfreds med at undgå de mange spontane køreture til grossisten, fordi de lige står og mangler eks. et bestemt HPFI-relæ til en boligforening, hvor strømmen netop er gået. De har allerede mange eksempler på, at Fastbox-konceptet effektiviserer hverdagen for de otte svende, og samtidig giver det god mulighed for mersalg ude hos kunden.

-Når vi bliver ringet op af en sommerhusejer, som ikke har noget varmt vand, kan vi ofte ret hurtigt spore os ind på problemet, hvis det f.eks. drejer sig om en defekt vandvarmer eller termostat. Det betyder, at mens vi på vej til kunden, rent faktisk kan bestille de pågældende varer som en Fastbox leverance, og ofte ankommer vi stort set på samme tid som Fastbox-leverancen. Vi kan derfor påbegynde installationen med det samme, hvor vi tidligere skulle påregne ekstra tid til at køre forbi grossisten forklarer overmontør Claus Hornshøj fra NMT El-service.

En montørs arbejdsdag er ikke altid lige forudsigelig, og installationsfirmaerne kommer ofte ud for, at de bliver kaldt på en hasteopgave, og her kan de jo ikke være sikre på, at de netop har de specifikke produkter på lager i servicevognen. Ofte er de nødsaget til at køre forbi grossisten for at skaffe de nødvendige stumper, og det tager hurtigt et par ekstra timer – og tid er som bekendt penge. Med Fastbox konceptet ved hånden, kan installatøren nu bestille de ønskede varer, og få dem leveret inden for en time. Den praktiske kasse kan rumme et bestilt sortiment på max. 10 kilo, og leveres inden for en radius af 10 kilometer til den faste pris på 99 kroner. Desuden kan Fastboks konceptet selvfølgelig også leveres over større afstande, mod en beskeden merpris. Her har Solar udviklet et simpelt zonesystem, så afhængig af hvor i lokalområdet kunderne ønsker varerne bragt til, leveres de bestilte varer til en fast foruddefineret pris.

Hos NMT El-service er man godt tilfreds med den nye ordning, der er speciel effektiv, når det drejer sig om diverse små-varer, de lige står og mangler. Ifølge Claus Hornshøj er Fastbox konceptet en rigtig god service, og er prissat til en fornuftig pris. Enhver kan jo regne ud, at Solar ikke tjener penge på service-konceptet, og det kan jeg godt lide, da det viser, at de vil kunderne det godt.

Mange installationsfirmaer er under stort pres for at tjene penge, og ofte er indtjeningen på specielt arbejdslønnen marginal. Derfor hilser Claus Hornshøj da også det nye initiativ fra Solar mere end velkomment.

-Det er ganske enkelt en genial løsning for os i en travl hverdag, hvor kunderne skal serviceres og hvor der samtidig skal tjenes penge på opgaverne forklarer Claus Hornshøj.

Kontakt Marketingchef Morten Borup på mobil 29 69 80 86 for yderligere kommentarer.

2ctrl ApS

Sponseret

Bæredygtighed ned til mindste detalje

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

22.05.2024Installator.dk

Derfor gik de med i Koble-samarbejdet

22.05.2024Installator.dk

31 veje til at gøre Danmarks bygninger mere energieffektive

11.04.2024Brødrene A & O Johansen A/S

Sponseret

Grønne resultater: AO på vej mod halvering af CO2-udledningen

09.04.2024TEC7

Sponseret

Produktnyhed: Revolutionerende limning af store områder.

04.04.2024Installator.dk

For lidt plads kan løses med bedre lovgivning

22.03.2024RIB Software

Sponseret

Deltag i ny markedsundersøgelse og vind 1 stk. Apple Airpods (3. generation)!

19.03.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Kundetilpassede skabe og effektiv logistik sikrer effektiv produktion hos Ehcolo

19.03.2024Installator.dk

Behov for meget mere og hurtigere klimatilpasning

Jobmarked

Se alle

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

16.05.2024

ABB A/S

Marketing & Sales Manager – ABB Electrification Service

Take your next career step at ABB with a global team that is energizing the transformation of society and industry to achieve a more productive, sustainable future.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

28.05.2024

Solar Danmark

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

27.05.2024

BWT

Servicetekniker med teknisk baggrund | Vandbehandling erhverv

Vil du være en del af vores succes? Hos BWT Danmark har vi forrygende travlt og søger en dygtig servicetekniker til vores serviceteam på Fyn.

Område

Syddanmark

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Skift topnøglen ud med telefonen og bliv teknisk salgs- og kunderådgiver

Har du været udekørende i VVS-branchen? Og er du klar til en ændring i dit arbejdsliv? Så er det måske dig vi søger til stillingen som teknisk salgs- og kunderådgiver hos METRO THERM.

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Roth Danmark A/S

Sælger til Roth Danmark A/S

Nord- og Midtjylland. Nu har du en unik mulighed for at blive en del af et stærkt salgsteam. Du er stærk på VVS-kunder, og hos os planlægger og tilrettelægger du selv din arbejdsdag.

Område

Nordjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

GN Belysning A/S

Salgskonsulent til el-installatører, Sjælland og øerne

Vi søger en engageret og erfaren salgskonsulent, der får ansvaret for at udvikle salget og kunderelationerne på Sjælland og øerne.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle
Danvak
Kursus
Commissioning

Vi oplever, at der er et stigende behov for færdigheder inden for dette felt i forbindelse med kravsspecifikation, projektering, opførelse, aflevering og drift af byggerier i Danmark.

Dato

29.04.2024

Tid

08:00

Sted

Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

KEA - KØBENHAVNS ERHVERVSAKADEMI
Uddannelse
Bæredygtig drift af byggepladsen

Indretningen af byggepladsen er et vigtigt led i udførelsen af et byggeri. Det er denne, der skaber de rette betingelser for arbejder og transport, hvorimod en uhensigtsmæssig indretning besværliggør byggeprocessen.

Dato

27.05.2024

Sted

Hellerup

2ctrl ApS
Kursus
KNX Basic kursus

(Certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med eksamen)

Dato

27.05.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde

Danvak
Kursus
DS 447:2021 Ventilation i bygninger

Få en gennemgang af DS 447:2021, så du er opdateret på normen for ventilation og ventilationssystemer i alle typer bygninger beregnet til ophold af mennesker.

Dato

28.05.2024

Tid

08:00

Sted

Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Geovent
Kursus
Geovent inviterer til fagligt kursus - Tilmeld dig i dag!

Vi åbner dørene og inviterer til dybdegående kurser i procesventilation, hvor du kan udvide din faglige viden sammen med kollegaer fra branchen.

Dato

30.05.2024

Tid

09:00

Sted

Geovent, Hovedgaden 86, 8831 Løgstrup, fra kl. 09:00-13:00 - Vi sørger for frokost.

2ctrl ApS
Kursus
KNX Avanceret kursus

(Avanceret certificeringskursus godkendt af KNX Association som afsluttes med

Dato

03.06.2024

Tid

08:30

Sted

2CTRL`s kursuscenter i Karlslunde