Intego ser lyssprækker i coronatågen

Mange virksomheder er i disse dage under hårdt pres. Hos Intego har de sidste tre uger været udfordrende, men efter et stort fokus på en omstilling til den aktuelle situation begynder der at være håb forude.

Intego forsøger at holde fast i tilknytningen til så mange af de hjemsendte medarbejdere som muligt. Foto: Intego..

Hovedparten af alle kontoransatte arbejder hjemme, mens virksomhedens serviceforretning og igangværende projekter kører videre i videst mulig udstrækning trods de medfølgende udfordringer.

”Efter statsministerens udmelding den 11. marts fulgte nogle dage præget af stor usikkerhed, hvilket førte til, at flere opgaver – både private og offentlige - umiddelbart blev sat på pause. Samtidigt var flere af vores faste kunder helt naturligt tilbageholdende med at lukke eksterne medarbejdere ind, indtil man havde fået afklaret de interne procedurer for håndteringen af situationen. Det kunne vi selvfølgelig mærke ret tydeligt, men heldigvis går det bedre og bedre jo længere tid, der går”, fortæller administrerende direktør i Intego Jens Frost Mikkelsen og fortsætter:

”Verden kører videre, og vi arbejder benhårdt for at holde aktiviteten i gang, så vi kommer igennem denne periode på bedst mulig vis. Vi har fra start været i dialog med vores kunder om mulige løsninger på, hvordan vi kan holde gang i projekter, service og så videre, og vi mærker så småt, at det giver pote. Der begynder at komme nye særligt projektorienterede og fremtidsorienterede opgaver, mens eksempelvis det offentlige, som vi har en del lovpligtige eftersyns- og serviceopgaver for, begynder at åbne for, at vi igen kan rykke ud på eksempelvis de offentlige kontorer og uddannelsesinstitutioner”.

Jens Frost Mikkelsen roser desuden medarbejderne for at tage stort ansvar i en svær situation, hvor særligt aftalen mellem Tekniq Arbejdsgiverne og Dansk El-Forbund har gjort det muligt at tilpasse ressourcerne uden at miste tilknytningen til de berørte medarbejdere.

Produktion og infrastruktur afgørende
”Som mange andre virksomheder har vi været nødsaget til at tilpasse organisationen, og dermed også sagt farvel til gode og dygtige medarbejdere, men vi forsøger at holde fast i tilknytningen til så mange af de pågældende som muligt gennem eksempelvis aftalen mellem Tekniq og Dansk El-Forbund”, lyder det fra Jens Frost Mikkelsen.

En af de sektorer, der i videst muligt omfang kører videre trods coronasituationen, er fremstillingssektoren – en sektor, som i stadig større grad spiller en betydelig rolle for Intego.

Danish Crown er en af de virksomheder, der arbejder tæt sammen med Intego, og her er man dybt afhængige af at holde samme momentum som før nedlukningen af samfundet.

”Integos kompetencebredde og størrelse sikrer, at vi hverken går ned på mandskab eller materialer, hvis coronasituationen spidser til. Intego kender også i forvejen til alle vores hygiejneregler og adfærden på en fødevarefabrik, og derfor har Integos teknikere også nemt ved at efterleve vores skærpede hygiejneprocedurer”, forklarer Erik Brøndum, der er teknisk indkøber hos Danish Crown.

Jens Frost Mikkelsen slår fast, at man tilpasser sig den nuværende situation gennem en række tiltag:

”Det er afgørende for samfundet, at produktion og infrastruktur kører videre, og her har vi et stort ansvar i forhold til at optimere samt holde eventuelt nedetid på et absolut minimum hos vores kunder. Derfor har vi de seneste uger haft stort fokus på at omstille os til den aktuelle situation gennem nødvendige organisationstilpasninger samt nye beredskabsplaner med forskellige forbehold, der passer til de enkelte kunder, for på den måde at sikre, at vi kan opretholde serviceniveauet på den mest hensigtsmæssige måde”, siger Jens Frost Mikkelsen og fortsætter:

Læs også: Landsbyggefonden kan sætte gang i over 400 projekter

”Det er afgørende for, hvordan vi kommer ud på den anden side, at vi ikke begynder at slække på service og eftersynsopgaverne”.

- SMF

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024HELUKABEL Danmark ApS

Sponseret

HELUKABEL styrker sit engagement i Indien med nyt produktionsanlæg

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

10.07.2024Installator.dk

Puljen til energifællesskaber genåbner

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle