Interact Pro – intelligent belysning til små og mellemstore virksomheder

Interact Pro giver dine kunder trådløs intelligent belysning, der er nem at installere – og med appen kan du hurtigt klare opsætningen og give din kunde personlig lysstyring

Kontorer. Industribygninger. Parkeringshuse. Interact Pro fungerer stort set overalt, og kunderne kan spare energi med det samme.

Sådan virker Interact Pro

Med det intuitive dashboard og den mobile app kan du optimere belysningen og skabe den perfekte atmosfære, der passer til formålet, tidspunktet på dagen, sikkerhedskravene eller lokaliteten.

Dashboardet giver virksomhedens indehavere det nødvendige overblik for at kunne spare energi. På samme tid giver det dig som installatør mulighed for at overvåge installationerne, foretage kontrol af systemets tilstand og få værdifulde oplysninger om energi og brug, med henblik på yderligere belysningsoptimering.

Som et godt tillæg til din serviceforretning kan du, som installatør, tilbyde din kunde en servicekontrakt som gør at du, baseret på data fra installationen, kan gå ind og optimere din kundes energiforbrug og belysningsplaner samt handle ved advarsler.

Interact Pro er designet til små og mellemstore virksomheder og fungerer med Philips Interact Ready LED-lyskilder og -armaturer. Sensorer og vægkontakter kommunikerer sammen og kan opgraderes, hvilket betyder, at du og dine kunder er rustet til ændringer i fremtiden.

Kom i gang i dag

Bliv godt klædt på til at rådgive dine kunder om Interact Pro – tag Interact Pro certificeringen på Signify's hjemmeside

Interact Pro fungerer med Interact Ready CoreLine-armaturer, MasterConnect LED-lysrør, vægkontakter og sensorer – og det er så enkelt, at det kan aktiveres med Philips' mobile app. 

Vil du vide mere?

Klik videre her på siden, hent brochuren nedenfor eller læs mere om Interact Pro på Philips' hjemmeside.

Mere fra...

10.04.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Lemvigh-Müller skærer ned på emballagen sammen med producent og installatør

01.03.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

VAERK – konkurrencedygtig belysning til dine krævende opgaver og projekter

28.02.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Lemvigh-Müller flytter ESG fra tanke til handling

26.10.2023Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Monteringsvenligt og alsidigt brandmateriel beskytter Danmarks største parkeringshus

28.03.2023Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Værktøjsvogne med system effektiviserede indkøb og gav bedre trivsel hos travle maskinbyggere

07.11.2022Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Vi er din videnspartner på bæredygtighed