Solar Danmark

Slået op d. 08.05.2024

Intern sælger El

Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam, som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan du yde god og professionel rådgivning inden for tekniske/elmæssige løsninger? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores team.

Stilling
Intern sælger El
Ansættelsesforhold
Fuldtid
Område
Syddanmark
Arbejdssted
Industrivej Vest 43, 6600 Vejen
Telefonnummer
+45 29 69 80 32
Ansøgningsfrist
27.05.2024
Tiltrædelsesdato
Snarest muligt

Som intern sælger EL vil din dagligdag primært bestå af følgende opgaver:

 • Daglig kontakt pr. tlf./mail til elektrikere og håndværkere, hvor du vejleder ved tekniske spørgsmål eller hjælper kunden med en ordre
 • Udarbejde tilbud og styre mindre projekter
 • Aktivt drive salg, følge op og tage ansvar for dine ordrer, tilbud og kampagner

Kort sagt får du en varieret hverdag med frihed under ansvar, hvor ikke to dage er ens, og hvor du, sammen med dine kolleger, sætter kunden i centrum. Som aktør på markedet værdsætter vi det gode og nære samarbejde – derfor vil du også opleve, at du i stillingen får opbygget motiverende relationer til både kunder og leverandører.

Du vil få et tæt samarbejde med kolleger i eksternt salg, samt en stor kontaktflade med andre afdelinger.

Dine kvalifikationer
For at få succes som intern sælger forestiller vi os, at du har en baggrund inden for el-branchen, fx som elektriker, elinstallatør eller intern/ekstern sælger.

Vores nye interne sælger er:

 • Pålidelig og engageret i et travlt arbejdsmiljø
 • I stand til at levere med et højt energiniveau og har et stort engagement
 • Serviceminded overfor kunder såvel som kolleger

Du har et godt kendskab til Office-pakken og erfaring med SAP-ordremodulet vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Du får arbejdsplads i vores kompetencecenter i Vejen med reference til Jeff, der er Teamleder for internt salg. Vi ved at fleksibilitet er en vigtig del af arbejdslivet, så derfor er det også muligt at gøre brug af hjemmearbejdsplads.

Arbejdstiderne ligger mellem 07:30 til 16:00 og afstemmes nærmere i dialogen.

Hvad tilbyder vi

I Solar ønsker vi altid at udvikle kompetencer, så hvis du har den rette indstilling, ser vi på sigt, hvilke udviklingsmuligheder der er for dig. Med Solar School har vi adgang til relevante og udviklende uddannelser – se mere på Solar School Danmark hvor vi tilbyder brancherelevante kurser og uddannelser.

Derudover vil der være:

 • Sundhedsforsikring
 • Kantineordning
 • Overskudsdeling
 • Solar Family - et uddelingsinitiativ for medarbejdere i svære livssituationer
 • Interne coaches

Er du blevet nysgerrig?
Lyder stillingen som noget for dig, og kunne du tænke dig at høre mere? Kontakt Jeff Rudbech på +45 29 69 80 32 for en snak om stillingen.

Ansøg hurtigst muligt og senest d. 28. maj
Vi gør opmærksom på, at vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat. Send derfor dit CV m.v. hurtigst muligt og gerne allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

I Solar ser vi mangfoldighed som en styrke og arbejder aktivt med diversitet, bl.a. som del af DI’s Gender Diversity Pledge. Vi opfordrer derfor kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet.

Lad os gøre en forskel sammen.

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.