intopit A/S har succes med helstøbt og fleksibelt leasing-koncept

Få din næste varebil leveret inden for 48 timer – over alt i Danmark. Klar til drift med en standardindretning af varerummet – og glem alt om at bruge tid på værkstedbesøg. Leasingselskabet intopit klarer det hele – uden udbetaling eller lang bindingsperiode.

Adm. direktør og stifter af intopit A/S, Magne Jacobsen.. Foto: intopit A/S

22.03.2024

Sponseret

Intopit

Det er en bred vifte af virksomheder, der sætter pris på den fleksibilitet, hurtige levering og totalindretning af en varebil, som den nu ti år gamle leasingvirksomhed intopit tilbyder.

”Vi har kunder med 700 biler, hvoraf de 80 til 100 er leveret af os, fordi virksomheden ønsker den fleksibilitet, der ligger i aftaler uden en lang bindingsperiode. Samme fordel ser mange små virksomheder, der kan nedskalere, når dét er behovet, men få leveret en varebil inden for 48 timer, når kunderne igen melder sig,” siger Magne Jakobsen, der er adm. direktør og stifter af intopit, der har hovedsæde i Viborg og dækker hele Danmark fra seks afdeling spredt rundt i landet.

intopit tager i modsætning til andre leasingselskaber ansvar for alle aspekter omkring varebilen. 

Selskabet indkøber bilerne, står for leasingaftalen, servicerer bilerne fra egne værksteder, henter og bringer bilerne til kunderne med egne chauffører – og har senest også valgt selv at stå for importen af reoler til bilindretning fra det tyske kvalitetsbrand, FLEXMO.

”At vi har valgt at importere selv skyldes, at vi dermed kan forkorte ventetiden for kunden på en specialindrettet varebil markant. Hvor branchestandarden for en indretning i dag ligge på 2-6 uger, kan vi love kunden en nøglefærdig og specialindrettet varebil fra vores egne værksteder på blot 6-8 dage,” fortæller Magne Jakobsen.

For mange kunder er det alfa og omega, at varebilen kan leveres hurtigt, når behovet opstår. Det har også vist sig at være et godt salgsargument, at kunden slet ikke behøver at bruge tid på værkstedsbesøg:

”Hvis bilen er ramt af nedbrud eller skal til service, henter vi den hos kunden overalt i Danmark. 24/7. Og vi har en indrettet lånebil med, så der hverken går halve eller hele dage til spilde for kunden,” siger Magne Jacobsen.

intopit kan levere varebiler i alle størrelser inklusiv de eldrevne, der i stigende grad vinder frem.

”Mange virksomheder er fortsat usikre, men vil også gerne i gang - f.eks. for at kunne tage del i udbud, hvor der er krav om, at du kun må møde op på byggepladsen med eldrevne biler. Her kan virksomheden nemt og hurtigt komme i gang ved at vælge en løsning fra os,” påpeger direktøren.

intopit har nu mere end et tusind biler ude at køre og samler hver dag data i sit flådestyringssystem, der også benyttes til rådgivning af kunderne.

”Vi samler data på tværs af forskellige virksomhedstyper og kørselsbehov, som vi f.eks. kan bruge til rådgivning om valget mellem en fossil- eller eldreven varebil”.

Det samlede koncept, hvor intopit tager hånd om alle aspekter omkring varebilen uden udbetaling, restværdi eller værkstedsregninger, kommer selvfølgelig med en pris. 

”Selvfølgelig er ydelsen højere end ved en finansiel leasing, hvor kunden selv skal stå for restværdi, indretning og værkstedsregninger. Men for den lille installatør – eller for den store virksomhed - kan en 3-5-årige leasingaftaler blive dyrere i det lange løb, hvis behovet ikke er der. 

Vi oplever, at flere og flere sætter pris på den fleksibilitet, frihed og faste månedlige ydelse, som vores totalkoncept tilbyder,” fastslår Magne Jacobsen.

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Kom hele vejen rundt om varebiler og tilbehør

Varebiler er uundværlige for alle typer af installationsvirksomheder. De er en konstant omkostning, der gerne skal være så lille som mulig. Den grønne omstilling har øget fokus på de el-drevne varebiler. Men uanset, hvordan varebilen skal drives frem, skal arbejdsmiljøet for montøren være i orden, ligesom adgangen til hurtig hjælp, hvis bilen strejker. Læs om de forskellige elementer i dette tema om varebiler og tilbehør.

22.03.2024Intopit

Sponseret

intopit A/S har succes med helstøbt og fleksibelt leasing-koncept

19.03.2024Intopit

Sponseret

Tysk kvalitets-indretning sætter nye standarder for leveringstid og vægt