IT-sikkerhedsfirma åbner kontor i Danmark

Åbningen af kontoret markerer endnu et skridt i mnemonic's internationale ekspansion, idet virksomheden fortsætter med at styrke sin tilstedeværelse i Europa.

Morten Stenfeldt, Country Manager, mnemonic Cybersecurity Danmark. Foto: mnemonic..

Mnemonic, det største IT-sikkerhedsfirma i Skandinavien, åbner afdeling i Ørestaden, København. Kontoret vil blive et centralt knudepunkt for det danske team, der allerede har en stærk tilstedeværelse i Danmark, hvilket giver dem mulighed for at betjene, udvide og styrke samarbejdet med danske kunder og partnere.

Til at lede det danske kontor, har mnemonic ansat Morten Stenfeldt som kommer fra en tidligere stilling som salgsdirektør for SEC DATACOM Group med ansvar for deres IT-sikkerheds forretning i Norden. Morten forklarer, at han ser frem til yderligere at etablere mnemonic's tilstedeværelse i Danmark:

"mnemonic har allerede en betydelig kundebase i Danmark på deres Managed Detection & Response (MDR)service. Mit fokus vil være at positionere mnemonic som en anerkendt aktør på det danske marked med afsæt i vores MDR-service, Incident Response, Threat Intelligence og andre høj kvalitets IT-sikkerhed services. Samt fortsætte med at opbygge vores stærke tilstedeværelse inden for IT-sikkerhed til bank- og finanssektoren, energi, produktion og operationsteknologi (OT)-industrierne", udtaler han.

"Desuden er mit mål at tiltrække erfarne top talenter i Danmark, der ønsker at gøre en forskel for danske virksomheder og organisationer, understøttet af en yderst professionel virksomhed, der er blevet kåret som en af de bedste arbejdspladser i Europa flere år i træk", fortsætter han.

mnemonic er udvalgt leverandør til SKI (Staten og Kommunernes Indkøbsservice), hvilket betyder, at virksomheden er forhåndsgodkendt af SKI's indkøbs- og videnscenter. SKI-ordningen er beregnet til at gøre processen med at vælge en leverandør mindre tids- og ressourcekrævende for danske offentlige organisationer.
Tønnes Ingebrigtsen, administrerende direktør i mnemonic, forklarer, at udvidelsen til Danmark er det naturlige næste skridt for det norske firma:

"Vi har allerede været på det danske marked i mange år, både i den offentlige og private sektor, og vi har observeret et behov for en IT-sikkerhedsleverandør, som kan betjene modne kunder og organisationer der begiver sig ud på deres IT-sikkerheds-modenhedsrejse”.

Læs også: Samarbejde sikrer dokumenteret brandstop til ventilerede facader

"Ikke mange leverandører kan konkurrere med den ekspertise, vi besidder. Som en af de største leverandører af IT-sikkerhedstjenester i Europa, er vi i stand til at levere en bred vifte af ekspertise, der dækker de fleste områder. Vi er overbeviste om, at vi vil kunne udfylde et hul på det danske marked, der vil gøre en forskel for vores kunder og IT-sikkerhedsfællesskabet som helhed", udtaler han.

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

21.06.2024Condair A/S

Sponseret

Gratis webinar: Bekæmp statisk elektricitet i produktions- og fremstillingsindustrien

11.06.2024ABB A/S

Sponseret

Nordværk får installeret nye brydere med mindre besvær

10.06.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Er dit sikringssystem, adgangskort og kortlæsere sikre?

28.05.2024Avidenz A/S

Sponseret

Skab trivsel og udvikling gennem arbejdsmiljøet

22.05.2024SystemHouse Solutions AB

Sponseret

Tag hul på fremtiden - Oplev vores banebrydende Mobile Wallet adgangsløsning

03.05.2024Installator.dk

Carl Ras styrker sin position inden for sikringssegmentet

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle