Ja tak til en lettere hverdag?

Vest-El A/S, der har afdelinger i henholdsvis Thyborøn og Hvide Sande, vil, som de fleste andre virksomheder, helst bruge tiden helt rigtigt.

Et af deres tiltag i den retning er at indarbejde Toolbox-systemet og de dertil hørende Plug N’Log-trackere til bilerne som en del af deres hverdag.

Den korte udgave:
Med TOOLBOX får du et samlet overblik over både biler, værktøj og medarbejdere. Lige så snart Plug N'Log er sat i dine medarbejderes biler, kan du med TOOLBOX tracke lokationen på enten din smartphone eller PC.

Et system som TOOLBOX er ikke gratis at tage i brug. Til det har Kasper Byskov, CEO ved Vest-El A/S, følgende kommentar: ‘Nogle vil synes, at det er dyrt, men alt taget i betragtning og den store tidsbesparelse, der følger med brugen af det, så er det hurtigt tjent ind og en rigtig god forretning. Af samme grund har jeg allerede anbefalet det til andre.’

Carlog Værktøjshåndtering kan kombineres med Flådestyring i én og samme løsning. I dag er Flådestyring ikke kun for de store virksomheder, men et værktøj til alle erhvervsdrivende med firmabiler. Flådestyring reducerer desuden spildtid og giver overblik over biler og ruter samt ankomst-, afgangs- og opholdstider.

Giv os allerede i dag et kald på tlf. 31974064 - det vil du ikke fortryde.

Mød os på facebook eller Linkedin

Mere fra...

13.05.2024Carlog System

Sponseret

Skal vi mødes?

06.05.2024Carlog System

Sponseret

SES VI?

02.02.2024Carlog System

Sponseret

Er det overvågning eller hjælp til opgaveløsning?

25.01.2024Carlog System

Sponseret

Fokus på brændstofforbrug og firmabilernes klimaaftryk

12.01.2024Carlog System

Sponseret

Har du styr på medarbejdere, værktøj og lovpligtige eftersyn?

22.12.2023Carlog System

Sponseret

Carlog ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår