JMV forsyningskabler til bæredygtige projekter

Hos JMV Cables har vi et stort udvalg af mellemspændingskabler og halogenfrie forsyningskabler på lager, der kan benyttes til en lang række opgaver i projekter, hvor der er øget fokus på bæredygtighed.

Foto: JMV-Elteknik A/S

Vi har faste samarbejdspartnere, som vi har arbejdet sammen med i mange år, hvilket gør at vi altid kan levere hurtigt og til tiden. På vores lager i Roskilde kan vi afmåle og klippe kablerne i lige præcis de længder, som du skal bruge for at løse din opgave på den mest effektive måde. 

I vores faste lagersortiment finder du halogenfrie kobber og aluminium forsynings- og installationskabler, brandsikre AVA og ABA kabler, mellemspændingskabler fra 6/10 kV til 72,5 kV, solcellekabler og meget mere! 

Vi har mere end 20 års erfaring med salg af kabler og hjælper med glæde, hvis du har brug for vejledning til dit næste projekt.   

Udforsk vores brede sortiment her: https://jmvcables.dk/produkter/

Ønsker du et tilbud, så tøv ikke med at kontakte os på 4676 1414 eller info@jmvcables.dk

Vi tager en masse gode vareprøver med på messen, så du kan komme forbi og få et rigtigt indtryk af vores kabler og en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste projekt. Du kan finde os på stand A-1915, hvor vi gentager succesen fra sidste år og byder på frisklavet hotdogs!

Vil du holde dig opdateret på nye kabler i vores sortiment og modtage skarpe tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her: 

https://jmvcables.us8.list-manage.com/subscribe?u=f34fb3ac7b0b0e2a86eb50d15&id=ae74bd4a55

Denne artikel er del af et tema:

Tema: El & Teknik ´24 - Messen, der sætter strøm til Danmark

El-folk fra alle dele af branchen får mulighed for at nørde i alt fra kabelbakker til ladestandere, når El & Teknik ´24 fslår dørene op i Odense Congress Center til den største fagmesse på området i Danmark. Messen, der løber ad stablen fra 14-16 maj, er i år udvidet med en ekstra scene - Elektrificeringsscenen - hvor messens tema, Elektrificeringen af Danmark vil blive vendt og drejet. Og som altid bliver der rig mulighed for at netværke og møde både dem, du kender - og dem, du ikke vidste, at du gerne ville kende.

Veltek og Green Power Denmark, der arrangerer messen, forventer 8-9.000 besøgende.

11.04.2024JMV Cables

Sponseret

JMV Safe brandsikre/funktionssikre kabler ABA + AVA

11.04.2024JMV Cables

Sponseret

JMV forsyningskabler til bæredygtige projekter