John Jensen VVS og Kiona annoncerer strategisk partnerskab

John Jensen VVS og Kiona er glade for at annoncere, at de har indgået et partnerskab, der kombinerer Kionas førende proptech-tjenester på markedet med John Jensens VVS’s mangeårige erfaring inden for energioptimering af VVS-installationer.

Teknologien spiller en stadig mere afgørende rolle i alle aspekter af erhvervslivet, og virksomheder inden for bygge- og ejendomssektoren erkender, at de er nødt til at fremskynde udviklingen af digitale løsninger for at sikre, at de fortsat er på forkant med konkurrencen. Partnerskabet mellem John Jensen VVS og Kiona bringer dybe kompetencer og omfattende erfaring inden for bygningsteknologi, VVS, HVAC-systemer og bygningsautomatisering sammen med top-of-the-line proptech-løsninger til energioptimering med AI, CO2 -reduktion, bygningsanalyse og -styring i en tid med en vedvarende energikrise.

Få overblikket nemt og hurtigt. Med kontinuerlig overvågning og alarmer kan du straks se afvigelser i temperatur, luftfugtighed, hardwarefejl eller energiforbrug i dine bygninger. .

”Som en professionel virksomhed i vækst er det vigtigt for os altid at have fingeren på pulsen og være i stand til at hjælpe og rådgive vores kunder med gode tekniske løsninger. Det nye partnerskab med Kiona gør det muligt for os at tilbyde vores kunder nye og spændende muligheder med AI, så de får mere kontrol og indsigt i deres ejendomme og derved opnår højere energieffektivisering. Så det er med stor begejstring, at vi indgår i dette nye partnerskab med Kiona”, siger Per Rossen, Serviceleder hos John Jensen VVS.

“Efterspørgslen efter smarte løsninger til energioptimering med AI, dataindsamling og analyse bliver større og større. Den igangværende energikrise har understreget denne tendens endnu mere, hvor bygningsejere oplever nye vanskeligheder i forbindelse med energikrisen. Kionas produkter er velegnede til at være en del af løsningen både til at bekæmpe energikrisen ved at give vores partnere smarte systemer og værktøjer, men også til at skabe bæredygtige ejendomme. Vi er glade for at slå os sammen med det fantastiske team hos John Jensen VVS og ser frem til et succesfuldt samarbejde sammen", siger Claus Johansen, Head of Business hos Kiona Danmark.

I skrivende stund har John Jensen VVS allerede med succes installeret Kionas produkter i ca. 40 ejendomme af forskellige typer, lige fra en lille børnehave til større og mere komplekse bygninger med godt resultat.

Mere fra...

12.02.2024John Jensen VVS A/S

Sponseret

Fremtidens håndværkere: en dag med læring og bæredygtighed på UN17

26.01.2024John Jensen VVS A/S

Sponseret

John Jensen støtter Danmarks Indsamling

04.10.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

Direktørskifte hos John Jensen VVS

13.01.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

Vinder ‘Årets AMR’ 2022

11.01.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

10 års jubilæum hos John Jensen VVS

09.01.2023John Jensen VVS A/S

Sponseret

10-års jubilæum hos John Jensen VVS