Jording af transformerstationer

Lemvigh-Müller tilbyder et jordingssystem i henhold til Standard EN 50341, som baserer sig på ringjord og jordspyd, af flere forskellige årsager.

Jording af transformerstationer.

Ved brug af ringjord sikrer man, at man har samme potentiale omkring hele installationen og/eller applikationen. Det øger personsikkerheden og forbedrer samtidig overgangen til jord.

Ved at benytte jordspyd frem for eksempelvis dybdejording sikrer man en kort fysisk overgang til jord, som er af stor betydning, i forbindelse med afledning af store transienter fx ved lynnedslag i nærheden af applikationen. Her vil for lange kobbertræk medføre en alt for stor impedans ved de meget høje frekvenser. Dernæst er dette system også meget rentabelt sammenlignet med andre lignende systemer.

Som det fremgår af fig. 1 (se nedenstående), bliver ringjorden gravet ned i ca. 0,5- 1m dybde med 50mm2 blank kobberledning. I hvert hjørne ses en formation af jordspyd, som er tre jordspyd af ens længde, der er slået ned i en afstand mellem hvert spyd på 2-4 m. Ved at slå flere spyd ned ved siden af hinanden sikrer man en bedre jording, end ved at slå flere spyd oven i hinanden.

For at kunne opnå en optimal forbindelse, som både kan holde til store transienter – som fx lyn – og samtidigt have den bedst mulige forbindelse og lang levetid tilbyder Lemvigh-Müller udelukkende Cadweld svejs til ringjordssystemer. Med en svejseløsning har man en perfekt, hurtig og professionel løsning på sine samlinger. Cadweld svejs er nemt og hurtigt at arbejde med.

Find flere informationer >>
 

Mere fra...

10.04.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Lemvigh-Müller skærer ned på emballagen sammen med producent og installatør

01.03.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

VAERK – konkurrencedygtig belysning til dine krævende opgaver og projekter

28.02.2024Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Lemvigh-Müller flytter ESG fra tanke til handling

26.10.2023Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Monteringsvenligt og alsidigt brandmateriel beskytter Danmarks største parkeringshus

28.03.2023Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Værktøjsvogne med system effektiviserede indkøb og gav bedre trivsel hos travle maskinbyggere

07.11.2022Lemvigh-Müller A/S

Sponseret

Vi er din videnspartner på bæredygtighed