Kæmpe Metabo kampagne - Pick and Mix

Dorch & Danola tilbyder nu hele Metabo's Pick and Mix system. Metabo Pick + Mix betaler sig for dig. Fordi du kun betaler for det, du har brug for. Hurtigt, nemt og billigt med Metabo Pick + Mix system.

 

Metabo tilbyder dig den rigtige maskine til jobbet med Pick + Mix systemet. Vælg fra en lang række Metabo akku maskiner 18V, som er kendt for deres robusthed, driftsikkerhed og lange levetid. Desuden kan du stole på Metabo’s batteri system, som er blevet fremtidssikret. Metabo’s batterier vil være kompatibel med alle fremtidige Metabo maskiner og opladere med samme spændingsklasse. Din garanti fra Metabo.

En lader til det hele: Hver Metabo oplader kan bruges til at oplade alle batterier i de respektive batteri størrelser - uafhængigt af dens kapacitet (Ah) og spænding (V) på batteriet. På denne måde har du altid den rigtige oplader ved hånden, uanset hvilken Metabo maskine du bruger.

Metabo 5.2 Ah batteri og Pick + Mix

Metabo har lanceret deres nye 5.2 Ah batteri sammen med Metabo’s Pick og Mix system. Metabo tilbyder yderligere valgfrihed for håndværkeren, når de køber Metabo værktøj. Den nye Metabo batteri generation med 5,2 Ah giver professionelle håndværkere yderligere frihed, nu kan de kan arbejde i meget lang tid uden at være afhængig af en stikkontakt. Metabo gik et skridt videre i ønsket om større frihed for håndværkeren. Resultatet blev Metabo’s Pick + Mix, et nyt koncept, hvor håndværkeren frit kan vælge fra alle Metabo's akku produkter, løse batterier og batterisæt med 1,5, 4,0 eller 5,2 Ah, batteriopladere, Metaloc kufferter og tasker til transport. Dette tillader håndværkeren at tilpasse sit værktøjs valg i detaljer, til hans eget behov, og han behøver kun at købe og betale for hvad han virkeligt har brug for.

Det klassiske akku maskinsæt (Combosæt), maskine, batteri, oplader og transport kuffert, dette sæt giver ikke nogen mening længere for håndværkeren, der allerede bruger Metabo akku maskiner, på grund af den enorme kapacitet på et 5.2 Ah batteri. Metabo’s 5,2 Ah batteri har strøm nok til mange forskellige akku maskiner og kan let levere strøm til to akku maskiner til en hel arbejdsdag. Metabo’s Ultra-M batteri-teknologi giver håndværkeren mulighed for at bruge alle 1.5, 3.0, 4.0 og 5.2 Ah batterier, ikke kun med alle Metabo akku maskiner af samme spænding klasse, men også med alle batteriopladere. Håndværkeren behøver nu ikke at få en ny batterioplader eller ekstra batterier med, når han køber en ny Metabo akku maskine. Når det kommer til transport og opbevaringsløsninger af ens værktøj er folks smag forskellig. Nogle foretrækker at have en systainer (Metaloc) til hver maskine, mens andre foretrækker at pakke flere maskiner i en værktøjstaske. Metabo Pick and Mix akku maskiner bliver leveret med et skumindlæg som passer til akku maskinen og batterierne. Dette indlæg findes til de fleste akku maskiner, den ideelle opbevaring af maskinen, indlægget passer til Metabo’s sortiment af MetaLoc systaineren (transportkasse).

Metabo’s Pick and Mix står for frit valg, hvor håndværkeren kan vælge, hvad han vil have. Ikke mindre end 26 Metabo akku maskiner i 18 Volt klassen er lige nu på tilbud hos Dorch & Danola og i vores webshop dorchdanola.dk til brug i handel og industri, til brug i værkstedet eller på byggepladsen. Metabo’s Pick + Mix system giver også mulighed for at tilpasse vores lager og løbende udvikle vores sortiment af Metabo, så det bedre matcher vores kunders behov. Dorch & Danola kan handle og reagere på håndværkerens krav på en fleksibel måde, og rådgive håndværkeren om hvilke kombinationer der er bedst for ham og hvad han får mest ud af. Desuden tilbyder Dorch & Danola nogle yderst attraktive online priser til håndværkeren. Han behøver ikke at købe noget, som han faktisk ikke rigtig har brug for eller ønsker. Metabo’s Pick and Mix system er den deraf følgende gennemførelse af Metabo’s & Dorch & Danola’s vision om maksimal uafhængighed og fleksibilitet kombineret med størst fokus på håndværkeren som kunde. Dorch & Danola er overbeviste om, at håndværkeren vil nyde denne form for frihed og fleksibilitet med Metabo’s Pick and Mix. Pick and Mix fra Metabo er tilgængelig i vores webshop dorchdanola-netbutik.dk fra den 1 juli 2013. I det nye Pick and Mix system er de nye basis batterisæt på 5.2 Ah sat til en salgspris på Kr. 2.374,- inkl. moms hvilket betyder Kr. 625,- inkl. moms mere end en 4,0 Ah batterisæt. Prisen per ampere time vil derfor forblive konstant. Så alt i alt er 5,2 Ah batterisættet økonomisk interessant, da brugstiden i forhold til 4,0 Ah vil stige til 30% mere og sammenlignet med 3,0 Ah vil det stige med 75% mere brugstid på en opladning! Ligesom med alle Metabo’s batterier, kan de nye 5.2 Ah batterier oplades ca. 1500 gange i gennemsnit. Den højere Ah kapacitet betyder, at batteriet ikke skal oplades så ofte (hvis mængden af arbejde er konstant), hvilket i sidste ende vil resulterer i en længere levetid af batteriet.

Metabo XXL garanti

Metabo akku maskiner er kendt for deres gode tyske kvalitet og lange levetid. Det er derfor at Metabo nu yder 3 års garanti på deres produkter, denne garanti bliver også kaldet XXL-garanti. Det eneste håndværkeren skal gøre er at registrere sin Metabo akku maskine, og dermed forlænges den normale garanti til 3 år. Man kan registrer sit Metabo værktøj på Dorch & Danola’s webshop dorchdanola-netbutik.dk under Metabo. Forudsætningen er at man gemmer kvitteringen for købet sammen med sin XXL-garanticertifikat, som man får efter registreringen, når man har registreret sin maskine. Registreringen skal fortages inden 4 uger efter købet. Oven i det yder Metabo nu også 3 års fuld garanti på alle nye 5.2 Ah batterier uanset antal af opladninger.

Metabo hos Dorch & Danola

Dorch & Danola gør det lettere at træffe dit Metabo valg. Vi har fået samlet alt Metabo i en kategori og alt Pick + Mix i en under kategori. Hjemmesiden er designet simpelt og overskueligt. Dorch & Danola lader Metabo maskinerne tale for sig selv, når det gælder kvalitet, Metabo er nemlig tysk kvalitet når det bedst. I dag er der mange, som køber værktøj på internettet. Det hænger i stor grad sammen med, at det er hurtigere og billigere. Find Metabo akku maskinerne på dorchdanola-netbutik.dk og gør en rigtig god handel lige nu med Pick and Mix systemet.

V (Volt) = spændingen på batteriet - kan sammenlignes med bilens hestekræfter.

Ah (amperetimer) = kapaciteten af batteriet - sammenlignes med størrelsen af bilens benzintank.

Tilhørende billeder og filer til pressemeddelelsen
82cj--MetaboPickandMix.png
ttkb--MetaboPickandMixdufinderdethoswww.dorchdanolanetbutik.dk.jpg

Kæmpe Metabo kampagne - Pick and Mix

25.07.2013Dorch & Danola A/S

Sponseret