Kommerciel ESS - med DEYE Hybrid inverter og lithium jern fosfat batterier fra BSL, Rosen Energy eller DEYE.

Kommerciel ESS (batterilagring) refererer til brugen af genopladelige batterier til lagring af energi i kommercielle eller industrielle miljøer.

Disse batterier kan oplades på tidspunkter, hvor efterspørgslen efter elektricitet er lav, såsom om natten, og derefter benyttes til at drive anlægget i tider med høj efterspørgsel, eller som UPS i tilfælde af spændingsudfald eller overbelastning.

Reducerer energi omkostningerne

Kommerciel batterilagring bliver stadig vigtigere for virksomheder af flere årsager. For det første kan det være med til at reducere energiomkostningerne ved at give virksomhederne mulighed for at lagre elektricitet, når det er billigt, og bruge det, når det er dyrere. Investeringen retfærdiggøres ved betydelige omkostningsbesparelser over tid.

Backup/UPS

For det andet kan batterilagring give backup strøm i tilfælde af strømafbrydelser eller andre forstyrrelser på nettet. Dette er især vigtigt for virksomheder, der er afhængige af uafbrudt strøm, såsom datacentre eller hospitaler. Med massive udbygninger af vedvarende energi, og stadigt flere elbiler i byområderne, som i stigende grad udfordrer elnettet, kan vi fremover forvente langt flere strømafbrydelser.

Bæredygtighed

Endelig hjælper batterilagring virksomhederne med at reducere deres CO2-aftryk ved at give dem mulighed for at lagre energi fra vedvarende kilder, såsom sol- eller vindkraft. Dette kan hjælpe virksomheder med at nå deres mål for bæredygtighed og reducere deres
påvirkning af miljøet. Samlet set bliver kommerciel batterilagring et stadig vigtigere værktøj for virksomheder, der ønsker at reducere deres energiomkostninger, forbedre deres modstandsdygtighed og opfylde deres bæredygtighedsmål.

Med valg af DEYE hybridinverter er virksomheden godt rustet.

12KW hybrid modellen har en ladekapacitet på 240Amp/12kW og håndterer let 100kWh LiFePO4 batterier. Op til 16 invertere kan opsættes i parallel konfiguration. Kombinationen af DEYE og Rosen eller BSL - ESS er suverænt den mest fleksible og økonomiske løsning på markedet.


DEYE inverteren kan erstatte UPS funktionen i virksomheden, med en switch-over time på blot 4ms.

Som en af de eneste invertere, er DEYE udstyret med både en load-port og en generator/smart-load port. Hvis grid falder ud vil inverteren forsyne virksomheden med strøm fra batterierne. Hvis strømudfaldet er af længere varighed og kapaciteten af batterierne falder under en forudbestemt værdi, vil inverteren signalere opstart af generator og forsyne virksomheden fra generatorporten. Smart-load porten kan endvidere levere strøm til ikke essentielle forbrugere i perioder med overskudsstrøm eller lav elpris, eller f.eks modtage strøm fra en vindmølle (selv under strømudfald)

Såfremt endnu højere backup-kapacitet er ønskeligt, kan DEYE’s 50kW hybrid-inverter,levere op til 55.000W/83,3Amp og modellen kan paralleliseres med op til 10 enheder.,Denne model benytter højvolts-batterier som leveres i rack med op til 13 enheder,(66,5kWh) per inverter

Elitag A/S

"Elitag er en grøn energivirksomhed, som har specialiseret sig i solenergi og andre bæredygtige energiprodukter. Vores App - til intelligent energistyring sikrer optimalt udbytte af solenergien, samt styring af energiforbrug og energilagring. Via tæt samarbejde med producenterne tilbyder vi solenergianlæg, batterilagring og varmepumper til markedets bedste priser. Vi tilbyder desuden rådgivning på alle niveauer og økonomiberegning, der sikrer den bedst mulige løsning til kundens behov."

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

12.07.2024Installator.dk

Faldende driftsresultat i Bravida Danmark

11.07.2024Installator.dk

Elektrikere og vvs’ere er underforsikrede

27.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Schneider Electric kåret som verdens mest bæredygtige virksomhed af Time Magazine

12.06.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Vi mødes på Folkemødet 2024 ...

06.06.2024Installator.dk

Hver fjerde boligejer vil investere i solceller

29.05.2024Installator.dk

Hybrid Greentech vinder Green Power Prisen 2024

28.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Ses vi til Spildevandsteknisk Årsmøde den 7. juni i Odense?

23.05.2024Schneider Electric A/S

Sponseret

Robotter og tæt samarbejde om udvikling giver den grønne omstilling en hjælpende hånd

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Vi søger en ny salgschef for fjernvarme

Er du en erfaren salgsprofil inden for fjernvarmeområdet? Og trives du med både strategisk ledelse og operationelt salgsarbejde? Så er det måske dig, vi søger som vores nye salgschef for fjernvarmeteamet hos METRO THERM.

Område

Hele landet

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle