Komplet opmærkning af elpaneler

Opfyld kravene til opmærkning, og giv øjeblikkelige indblik i komplekse paneler med professionelle labels og printere.

Ekstremt holdbart

Der fås holdbare labels til industriel brug til at opfylde ethvert af kundernes krav til opmærkning af paneler. Interne forskning og udviklingsteams designer labelerne til forblive læselige og sidde godt fast, når de udsættes for en kombination af elementer inklusive UV-stråler, luftfugtighed, fugt, gas med mere. Udvalget af labels inkluderer labels, som opfylder kravene til brug i skibsmiljøer, luftfarten og forsvaret. Der fås ark med tekniske data om testresultaterne for labelerne.

Øjeblikkeligt indblik

Over 5000 pæne labels gør personer, som opbygger paneler, i stand til at give øjeblikkeligt indblik i selv de mest komplekse paneler. Med tydelige udskrifter, et omfattende udvalg af farver og størrelser samt med eller uden forhøjede profiler kan Bradys labels bruges til at identificere alle sikkerhedsrisici, kabler eller komponenter i elpaneler. Eksempler på komponenter inkluderer kontrolenheder, I/O-moduler, strømforsyninger, strømafbrydere, terminal- og distributionsblokke, relæmoduler, startere samt robuste stik med mere.

Se over 5000 labels til elpaneler!

Hurtigt og nemt

Labels til elpaneler kan udskrives hurtigt på stedet vha. et bredt udvalg af labelprintere fra Brady. Det eneste, du skal bruge, er nogle få labelruller og en egnet labelprinter for at have et kæmpestort udvalg af panellabels til rådighed. De fleste labels fås til både bordplacerede og transportable printere, så man får ekstra fleksibilitet. Med Brady Workstation-appsene kan du nemt designe, serialisere og udskrive de labels, du har brug for.

Vigtigheden af professionel opmærkning

Har du nogensinde spildt tid med at hitte ud af, hvor de forskellige ledninger tilsluttes? Holdbare professionelle labels, der forbliver læsbare og sidder godt fast under barske forhold, er ekstremt vigtige for at sikre god organisation og effektiv håndtering af el-, netværks-, telefon- og datakabler samt komponenter.

Download gratis vejledning

Læs mere på Bradys hjemmeside her

15.06.2023Brady A/S

Sponseret

Håndholdte printere er blevet endnu mere effektive

26.07.2022Brady A/S

Sponseret

Brady sørger for hurtig patching af serverkabler

28.04.2022Brady A/S

Sponseret

Design. Forhåndsvisning. Udskrivning. Alt sammen fra din telefon med den nye M211-labelprinter.

05.01.2022Brady A/S

Sponseret

Gør vinteren mere sikker

19.11.2021Brady A/S

Sponseret

Oplev nemt med BradyPrinter i5300-industrilabelprinter

15.03.2021Brady A/S

Sponseret

Brady BMP™41 etiketprinteren: Optimal ydelse under barske forhold