Kun 9 personer i Danmark har en ELE eksamen i Indendørsbelysning – og Inwave har to af dem!

ELE er en eksamineret fælleseuropæisk uddannelsesstandard inden for belysningsteknologi og planlægning. En bestået eksamen medfører retten til at registrere sig som “European Lighting Expert” (ELE).

International titel sikrer høj faglighed

Vi mener at høj faglighed og indgående viden om belysning er essentielt i rådgivningen af vores kunder. Derfor opkvalificerer vi løbende vores medarbejderes kompetencer for at sikre kunderne den bedst mulige vejledning og sparring om netop deres belysningsprojekt. Medarbejdere med ELE eksamen er din garanti for kvalitetsrådgivning efter internationale standarder.

ELE’er er kendetegnet ved omfattende viden, forståelse og evne til at anvende et bredt spektrum af kompetencer inden for lysteknologi og planlægning af belysningsanlæg på en overbevisende måde. Desuden forpligter ELE’er sig til at overholde en bestemt adfærdskodeks. Afhængigt af retning, er ELE’er enten specialiseret i indendørs- og/eller udendørsbelysning. Registreringen er gyldig i fem år og kan fornyes, hvis en tilstrækkelig faglig videreuddannelse kan påvises.

Har du spørgsmål til vores indendørsbelysning? Har du behov for lysberegninger eller ønsker vejledning til valg af den rigtige LED belysning og lysstyring til netop dit projekt? Så står vores kompetente medarbejder til rådighed på telefon og mail.

Kontakt os nu på info@inwave.dk eller telefon 6260 2060

Mere fra...

22.11.2023Inwave ApS

Sponseret

Energibesparende udendørsbelysning i alment lejlighedskompleks

13.06.2023Inwave ApS

Sponseret

Belysning til eksklusiv køkkenforretning i Fredericia

07.06.2023Inwave ApS

Sponseret

Kun 9 personer i Danmark har en ELE eksamen i Indendørsbelysning – og Inwave har to af dem!

04.04.2023Inwave ApS

Sponseret

Alsidigt og energieffektivt linjearmatur til det moderne kontorfællesskab

28.03.2023Inwave ApS

Sponseret

Energibesparende lagerbelysning

06.12.2022Inwave ApS

Sponseret

Børnenes By – dagpleje, vuggestue og børnehave i Munkebo