Landsdækkende installatør skifter navn

CBRE Intego, som er en af landets største leverandører af tekniske serviceydelser, kommer fremadrettet til at hedde CBRE Teknisk servicepartner. Det sker som et resultat af opkøbet med CBRE, der er en del af verdens største udbyder af komplette løsninger inden for facilities management.

CBRE Intego, som er en af landets største leverandører af tekniske serviceydelser, kommer fremadrettet til at hedde CBRE Teknisk servicepartner. Det sker som et resultat af opkøbet med CBRE, der er en del af verdens største udbyder af komplette løsninger inden for facilities management. Til venstre ses administrerende direktør i CBRE GWS Michael Rusborg. Til højre ses administrerende direktør i CBRE Teknisk servicepartner Jens Frost Mikkelsen. Foto: CBRE Teknisk servicepartner..

CBRE Teknisk servicepartner bliver fremadrettet navnet for det hidtidige CBRE Intego. Navneskiftet sker i naturlig forlængelse af, at det daværende Intego tilbage i 2021 blev opkøbt af CBRE, der er en del af verdens største udbyder af komplette løsninger inden for facilities management.
CBRE Teknisk servicepartner bliver via sine tekniske løsninger inden for el, automation og mekanik til industri, erhverv og infrastruktur et nyt forretningsben i CBREs danske setup.

”Nu sender vi Intego-navnet på pension. Det har vi ikke haft så travlt med, da det har været vigtigt at vise både til vores medarbejdere og markedet, at vi bevarer grundkernen i virksomheden. Derfor bibeholder vi Integos gamle tagline ’Teknisk servicepartner’ som en del af navnet for forretningsenheden for at fremhæve vores tekniske kompetencer, og samtidig udnytter vi den genkendelig, vi har opbygget i markedet, hvor Intego har oparbejdet en position som en af Danmarks foretrukne leverandører af tekniske serviceydelser”, fortæller administrerende direktør i CBRE Teknisk servicepartner Jens Frost Mikkelsen.

Medarbejderdrevet integration
Navneskiftet er kulminationen på en integrationsproces, der blev igangsat ved opkøbet i 2021, og hvor Intego i første omgang skiftede navn til CBRE Intego for at markere, at integrationen var i gang – og netop integrationen har i høj grad været medarbejderdrevet, fortæller administrerende direktør i CBRE GWS Michael Rusborg:

”Det var vigtigt for os at involvere medarbejderne helt fra begyndelsen, og vi nedsatte derfor en projektgruppe med repræsentanter fra begge sider af forretningen. Medarbejderne blev sat sammen i par og fik ansvaret for et integrationsspor inden for deres fagområde. Det var for eksempel IT, HR, Marketing, Salg, Indkøb, og Økonomi. Hvert spor fik til opgave at afdække forskelle og mulige synergier samt at lave en plan for, hvordan disse kunne integreres”.

Læs også: Installatører går sammen om at skabe en stor aktør

Michael Rusborg siger supplerende, at det har været et afgørende fokusområde, at integrationen ikke har måttet forstyrre den daglige drift og dermed samarbejdet med kunderne. 

Vil fordoble omsætningen
Med integrationen får CBRE dels styrket sit geografiske fodaftryk i Danmark via CBRE Teknisk servicepartners 17 afdelinger på tværs af landet, og dels udvidet virksomhedens servicepalette, hvilket gør det muligt for kunderne, der blandt andre tæller Siemens Gamesa, Ørsted, COOP, Danish Crown og Arla, at samle endnu flere servicebehov ved én leverandør

- PiB

Eaton Electric Danmark

Sponseret

Vidste du, at elektriske fejl er størst under vedligeholdelsesarbejde?

Uponor

Sponseret

Fremtidens fjernvarmeløsning er lige her

Relateret indhold

23.07.2024Installator.dk

Bosch henter ny direktør fra egne rækker

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024Installator.dk

Dansk startup samarbejder med Huawei

22.07.2024RIB Software

Sponseret

NYHED: Nyt RIB Projekt plugin til Revit!

19.07.2024RIB Software

Sponseret

Husk at få fat i din billet til BIM World Copenhagen!

15.07.2024Installator.dk

Elektronik skal leve længere og genanvendes

15.07.2024RIB Software

Sponseret

NY RAPPORT: RIB Markedsundersøgelse 2024!

12.07.2024RIB Software

Sponseret

Få et overblik over alle vores uddannelser/kurser efter sommeren!

Jobmarked

Se alle

GEMINA TERMIX A/S

Salgsassistent

Vi søger en salgsassistent, som er serviceminded, udadvendt og har smil i stemmen.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Solar Danmark

Er du vores kollega som Account Manager – Specialist på ABA/AVA

Er du teknisk velfunderet, drevet af salg og kan du formidle tekniske løsninger kommercielt? Vi søger en kollega til Danmarks skarpeste sikrings-team. Skal det være dig?

Område

Hovedstaden

Ansøgningsfrist

22.08.2024

Vølund Varmeteknik A/S

Intern tekniker til kundesupport

Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet. Vi søger nu endnu en teknisk kollega - denne gang til kundesupport på kontoret i Herning.

Område

Midtjylland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Teknisk salgskonsulent til VVS-branchen

Vi søger en teknisk salgskonsulent til vores stærke team, og du har nu muligheden for at blive en del af markedets førende leverandør af bæredygtige varmetekniske løsninger.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Vølund Varmeteknik A/S

Er du vores nye servicetekniker?

Vølund Varmeteknik A/S har i de senere år udviklet en professionel serviceorganisation med i øjeblikket 25 eksterne serviceteknikere, som alle kører ud hjemmefra og i tæt dialog med et professionelt serviceteam på kontoret.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

METRO THERM A/S

Financial controller søges til METRO THERM i Helsinge

Er du uddannet financial controller eller er du en erfaren regnskabsassistent, som motiveres af at arbejde med regnskab og tal? Så er det måske dig, som vi søger til stillingen financial controller hos METRO THERM i Helsinge.

Område

Sjælland

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Hold dig opdateret med Installator.dk

Tilmeld dig nyhedsbrevet og følg med i alt som rører sig indenfor tekniske installationer - el, VVS- og ventilationsbranchen.

Se flere temaer

Events

Se alle