LEDVANCE: El & Teknikmessen har været en bragende succes

”Det var dejligt at kunne vise vores nye sortiment frem og snakke med kunderne direkte igen, som vi kunne før. Vi glæder os allerede til næste El & Teknik-messe"

“Folk har tydeligvis været sultne efter coronaen dels for at mødes og dels for at få fingrene i alt det nye, der er kommet,” fortæller direktør for LEDVANCE Kenneth Mortensen og tilføjer:
“Vores stand var travl, fra vi åbnede til vi lukkede, og kunder og andre nysgerrige stillede mange spørgsmål og ville se det hele”.

Det helt store tilløbsstykke ved årets el og teknikmesse hos LEDVANCE var vores nye Low Bay-armaturer, der har en solid energieffektivitet, en lang levetid og værktøjsfri installation. Tilsvarende var vores Biolux HCL-belysning, det kastede lys fra toppen af vores stand og simulerede dagslysets vandren uden for hallens travlhed et højdepunkt. Dens intuitive styring og nytænkning med mennesket i centrum var der stor interesse for.

Vores Vivares Zigbee, der trådløst gør det nemt at gøre arbejdet intelligent uden at kable, og som samtidigt er nemt at montere, fik mange nysgerrige til lige at skulle se med fingrene.

Vores innovative og originale RGBW-filamenter var et godt blikfang, der trak folk til – både i arbejdsøjemed, men også hjem til privaten!

”Det var dejligt at kunne vise vores nye sortiment frem og snakke med kunderne direkte igen, som vi kunne før. Vi glæder os allerede til næste El & Teknik-messe – og indtil da følge op på de gode snakke vi har haft til årets messe,” konkluderer Kenneth Mortensen.

Mere fra...

06.05.2024LEDVANCE A/S

Sponseret

Værktøjsfrit højkvalitetsarmatur til haller og butikker

20.03.2023LEDVANCE A/S

Sponseret

At holde sig den cirkulære økonomi for øje

26.01.2023LEDVANCE A/S

Sponseret

Det bedste tidspunkt at skifte er ... Nu

04.11.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

Det bedste tidspunkt at skifte er ... Nu - Lamp ban 2023: EU-kompatible led-løsninger fra LEDVANCE

09.05.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

LEDVANCE: El & Teknikmessen har været en bragende succes

25.04.2022LEDVANCE A/S

Sponseret

RoHS-direktivet og hvad det betyder for dig